ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρομπίνιο: Συνελήφθη στο Σάντος για να εκτίσει την ποινή του για βιασμό στην Βραζιλία

Ρομπίνιο: Συνελήφθη στο Σάντος για να εκτίσει την ποινή του για βιασμό στην Βραζιλία
@2015 NATACHA PISARENKO/AP IMAGES

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Βραζιλία ο Ρομπίνιο συνελήφθη στο Σάντος προκειμένου να εκτίσει την ποινή 9 χρόνων που του επιβλήθηκε στην Ιταλία για τον βιασμό μίας κοπέλας. Θα ασκήσει νέα έφεση ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής.

Ο Ρομπίνιο βρίσκεται πλέον υπό κράτηση. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής συνελήφθη στο Σάντος όπως αναφέρουν βραζιλιανικά δημοσιεύματα προκειμένου να εκτίσει την ποινή 9 χρόνων που του επιβλήθηκε από δικαστήριο στην Ιταλία για τον βιασμό μίας κοπέλας.

Υπενθυμίζεται ότι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Μίλαν είχε καταδικαστεί για ομαδικό βιασμό που διαπράχθηκε στο Μιλάνο το 2013. Μετά από επικύρωση της ποινής του από το Ιταλικό Ακυρωτικό Δικαστήριο στις 19 Ιανουαρίου 2022, οι αρχές στην Ιταλία ζήτησαν την έκδοσή του από την Βραζιλία, κάτι που δεν έγινε.

Παρόλα αυτά, η προσπάθεια συνεχίστηκε όλο αυτό το διάστημα, με την ιταλική δικαιοσύνη να ζητάει να εκτίσει την ποινή του ο Ρομπίνιο σε βραζιλιάνικες φυλακές, κάτι που τελικά το Ανώτατο δικαστήριο της Βραζιλίας δέχθηκε, για να φτάσουμε στην σύλληψη του άλλοτε διεθνή φορ.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δικηγόροι του Ρομπίνιο θα ασκήσουν έφεση.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ