EURO

Ρόμενταλ: "Να κερδίζαμε κιόλας..."

Ρόμενταλ: "Να κερδίζαμε κιόλας..."

Ο Ντένις Ρόμενταλ πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ, που ωστόσο δε στάθηκε αρκετό για να χαρίσει στην ομάδα του τη νίκη κόντρα στην πρωτοπόρο του ομίλου Νορβηγία. Ενθουσιασμένος με το γκολ, αλλά στενοχωρημένος με το τελικό αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο Ρόμενταλ.

Αν ο κανόνας δεν έλεγε πως με όποιο τρόπο κι αν σκοράρεις το γκολ σου μετράει το ίδιο, τότε σίγουρα αυτό που πέτυχε ο άσος του Ολυμπιακού κόντρα στους Νορβηγούς θα πιανόταν τουλάχιστον για ...τρίποντο.

" Πέτυχα καλά την μπάλα. Το συναίσθημα ήταν υπέροχο όταν κατέληξε στα δίχτυα, αλλά πλέον το συναίσθημα αυτό πέρασε", ανέφερε ο Ρόμενταλ, απογοητευμένος για το ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της προβάδισμα και να φύγει με τους τρεις βαθμούς από το Όσλο.

" Τι καλό είναι ότι είμαστε ακόμα σε τροχιά πρόκρισης. Πήραμε έναν βαθμό από αυτό το παιχνίδι, πράγμα που είναι σημαντικό γιατί παραμείναμε αρκετά κοντά στην κορυφή".

" Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίξαμε όπως έπρεπε. Δώσαμε πολύ χώρο στους αντιπάλους. Πάντα υπάρχει χώρος για κριτική στο ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα", τόνισε ο 32χρονος εξτρέμ.

TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ