ΡΟΜΑ

Ρόμα: Το συγκινητικό video για την ημέρα αφιερωμένη στο Σύνδρομο Down

Ρόμα: Το συγκινητικό video για την ημέρα αφιερωμένη στο Σύνδρομο Down
PRINT SCREEN

Η συγκινητική πρωτοβουλία της Ρόμα να τιμήσει την ημέρα που είναι αφιερωμένη στο Σύνδρομο Down.

Στις 21 Μαρτίου γιορτάζουμε τους ανθρώπους με σύνδρομο Down, και η Ρόμα δημιούργησε ένα εκπληκτικό βίντεο που σίγουρα θα σε συγκινήσει!

Οι Ιταλοί προέβησαν σε μία εξαιρετική πρωτοβουλία, καλώντας ορισμένους σεφ με σύνδρομο Down στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, προκειμένου να ετοιμάσουν φαγητό για τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό επιτελείο και τη διοίκηση.

"Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down. Για να τιμήσουμε την περίσταση, μοιραζόμαστε αυτό το βίντεο μιας ημέρας που πέρασε στην Τριγορία μια ομάδα ανθρώπων από το "Locanda dei Girasoli", ένα λαμπρό παράδειγμα ένταξης και εκτίμησης των ατόμων με σύνδρομο Down"

"Αυτή είναι η πρώτη μου φορά στην Τριγορία" λέει στο ξεκίνημα ένας εκ των σεφ που χαιρετάει τα ινδάλματά του.

"Είναι μια υπέροχη εμπειρία. Χαιρέτησα τον Ντε Ρόσι για πρώτη φορά. Τώρα βοηθάω στην κουζίνα και μετά θα φτιάξω ομελέτες μπροστά σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Θέλω να κάνω τα πάντα στη ζωή μου.

Θέλω να δουλέψω με διάσημους σεφ. Θέλω να γίνω ποδοσφαιριστής. Είναι όλοι καλοί ποδοσφαιριστές και καλοί άνθρωποι. Το να συμμετέχουμε είναι αυτό που έχει σημασία γιατί ο αθλητισμός είναι για όλους"

TAGS ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ