ΡΟΜΑ

Ρόμα: Τα δάκρυα του Μουρίνιο και η ευχή του σε Ρεάλ και Αντσελότι

Ρόμα: Τα δάκρυα του Μουρίνιο και η ευχή του σε Ρεάλ και Αντσελότι
PRINT SCREEN

Η πρόκριση στον τελικό του Conference League έκανε τον Μουρίνιο να βουρκώσει στο φινάλε του αγώνα με την Λέστερ , με τον Πορτογάλο να αποθεώνει τους παίκτες της Ρόμα και να κάνει λόγο για μία ομάδα που λειτουργεί ως οικογένεια.

Η Ρόμα επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί νικώντας 1-0 τη Λέστερ στο Ολίμπικο το βράδυ της Πέμπτης (5/5) και παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό του Conference League (σε συνδυασμό με το 1-1 στην Αγγλία) και το γεγονός αυτό έκανε τρισευτυχισμένο τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Το φινάλε του αγώνα βρήκε τον Πορτογάλο να αδυνατεί να κρύψει τη συγκίνησή του και ο τηλεοπτικός φακός τον συνέλαβε να δακρύζει, με τον special one από την πλευρά του να χαρακτηρίζει οικογένεια της ομάδας της Ρώμης, στις δηλώσεις που έκανε μετά το ματς.

"Είναι μία νίκη της οικογένειας, όχι μόνο στο γήπεδο αλλά στον πάγκο και στο στάδιο. Κάναμε ένα εκπληκτικό ματς, για μένα όταν ο τερματοφύλακάς σου δεν έχει κάνει ούτε μία απόκρουση σε δύο ματς απέναντι σε ομάδα της Premier League, αυτό σημαίνει πως έχεις κάνει κάτι καλό.

Οι παίκτες μας ήταν εξαιρετικοί, αξίζουν τον τελικό. Για να φτάσουμε σε αυτόν χρειάστηκε να δώσουμε 14 ματς και το πληρώσαμε με δύο χαμένους πόντους στην Serie A.

Τώρα όμως πάμε στον τελικό και θέλουμε να τον κατακτήσουμε", τόνισε ο Μουρίνιο, για να στείλει στη συνέχεια μήνυμα υπέρ της Ρεάλ και του Κάρλο Αντσελότι, εκφράζοντας την επιθυμία του να πάρουν το Champions League οι μερένγκες απέναντι στην Λίβερπουλ, την οποία θα αντιμετωπίσουν στον τελικό της 28ης Μαΐου στο Παρίσι.

TAGS ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ