ΡΟΜΑ

Ρόμα: Σκάνδαλο με διαρροή sex tape που οδήγησε σε απόλυση υπαλλήλων

Ο Πάουλο Ντιμπάλα με τη φανέλα της Ρόμα σε ντέρμπι κόντρα στην Λάτσιο για το Coppa Italia | 10 Ιανουαρίου 2024
Ο Πάουλο Ντιμπάλα με τη φανέλα της Ρόμα σε ντέρμπι κόντρα στην Λάτσιο για το Coppa Italia | 10 Ιανουαρίου 2024 @2024 GREGORIO BORGIA/AP IMAGES

Ένα VIDEO σεξουαλικού περιερχομένου που γυρίστηκε στην Τριγκόρα, ένας παίκτης των τμημάτων υποδομής και ένας χαμός στη Ρόμα το τελευταίο διήμερο.

Άνω κάτω έγινε η Ρόμα τις τελευταίες δύο ημέρες, έπειτα από τα δημοσιεύματα που αποκάλυψαν μία κατάσταση που διαρκεί από το περασμένο φθινόπωρο και αφορά ένα σεξουαλικό σκάνδαλο.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ιταλίας άνοιξε έρευνα για τα γεγονότα των τελευταίων μηνών στην Τριγκόρια, με τους "τζιαλορόσι" να τοποθετούνται με ανακοίνωση την Παρασκευή, προσπαθώντας να δώσουν εξηγήσεις για όσα συνέβησαν.

Όλα άρχισαν τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν ένας παίκτης από τις ακαδημίες της Ρόμα ζήτησε το κινητό τηλέφωνο μιας υπαλλήλου των τμημάτων υποδομής για να τηλεφωνήσει στον ατζέντη του. Στη συσκευή εντόπισε ένα video σεξουαλικού περιερχομένου στα γραφεία της ομάδας με έναν άλλον υπάλληλο της Ρόμα και το έδειξε στους συμπαίκτες του.

Το VIDEO έφτασε στα μάτια και άλλων υπαλλήλων του συλλόγου, μέχρι να γίνει αντιληπτή η κατάσταση από τη διοίκηση.

Η υπάλληλος που εργαζόταν δέκα χρόνια στον σύλλογο απολύθηκε, ενώ και ο ποδοσφαιριστής της Κ18 φέρεται να τιμωρήθηκε. Άγνωστο παραμένει το τι συνέβη με τον άντρα που εμφανίζεται στο VIDEO, αφού άλλα ΜΜΕ αναφέρουν ότι ήταν προϊστάμενος της γυναίκας υπαλλήλου και απολύθηκε κι αυτός και άλλα δεν κάνουν αναφορά.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, πέραν των ερωτικών πράξεων, στο VIDEO οι δυο εραστές εμφανίζονται να βρίζουν τη διοίκηση και δη τον μέχρι τον Φεβρουάριο γενικό διευθυντή της Ρόμα, Τιάγκο Πίντο.

Η 30χρονη γυναίκα που απολύθηκε από τη Ρόμα προσέλαβε αμέσως δικηγόρο για να επιχειρήσει να επιστρέψει στην εργασία της, κάτι που δεν έχει γίνει εφικτό μέχρι τώρα. Μάλιστα, ο σύλλογος αντιμετωπίζει αρκετές αντιδράσεις, αφού μερίδα φιλάθλων και ΜΜΕ τον κατηγορούν πως απέλυσε θύμα revenge porn.

Στην ανακοίνωσή τους οι "τζιαλορόσι" εξηγούν ότι η απόλυση ήταν αποτέλεσμα της παραβίασης του εσωτερικού κανονισμού και πως τιμωρήθηκε και ο ποδοσφαιριστής, χωρίς να διευκρινίζεται το μέγεθος της ποινής.

TAGS ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ