SERIE A

Ρόμα - Σασουόλο 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν μέσα στη βροχή

Ο Πελεγκρίνι προσπαθεί να αποφύγει τον Ροζέριο σε ματς της Ρόμα με την Σασουόλο για την Serie A
Ο Πελεγκρίνι προσπαθεί να αποφύγει τον Ροζέριο σε ματς της Ρόμα με την Σασουόλο για την Serie A AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Ρόμα και Σασουόλο έμειναν στο 0-0 στο "Ολίμπικο" και απέτυχαν να πλησιάσουν αμφότερες την κορυφή. Αποβλήθηκε στο 41' ο Πέδρο για τους Ρωμαίους, που είδαν γκολ του Μιχιταριάν να ακυρώνεται στο 45' μέσω VAR (VIDEOS).

Λάτσιο, Γιουβέντους και Ίντερ πήραν τα τρίποντα στα παιχνίδια που έδωσαν το Σάββατο, όμως η Ρόμα δεν ακολούθησε το παράδειγμά τους καθώς έμεινε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Σασουόλο για την 10η αγωνιστική της Serie A και έχασε -όπως και οι νεροβέρντι- την ευκαιρία να πλησιάσει την πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Μίλαν.

Το ματς στην Ρώμη έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή (πολύ άσχημες οι καιρινές συνθήκες στην γειτονική Ιταλία αυτό το Σαββατοκύριακο) και οι δύο ομάδες "ακύρωσαν" η μία την άλλη, με τις δύο πιο χαρακτηριστικές φάσεις του αγώνα να έχουν για πρωταγωνιστές τους τζαλορόσι.

Στο 41ο λεπτό ο Πέδρο άφησε την ομάδα του Πάουλο Φονσέκα με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, μετά από μαρκάρισμα στον Γκόμεζ (το δρόμο προς τα αποδυτήρια πήρε και ο προπονητής του λίγο μετά για διαμαρτυρίες) ενώ στο 45ο λεπτό ο Μχιταριάν σκόραρε μετά από φάση διαρκειάς, όμως το γκολ του ακυρώθηκε μετά από την επέμβαση του VAR, για φάουλ του Τζέκο.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 10ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου

Σπέτσια - Λάτσιο 1-2 (15' Ιμόμπιλε, 33' Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς 33')

Γιουβέντους - Τορίνο 2-1 (77' ΜακΚένι, 89' Μπονούτσι / 9' Ενκουλού)

Ίντερ - Μπολόνια 3-1 (16' Λουκακού, 45', 70' Χακίμι - 67' Βινιάτο)

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου

Ελλάς Βερόνα - Κάλιαρι 1-1 (21' Τζακάνι / 48' Μάριν)

Πάρμα - Μπενεβέντο 0-0

Ρόμα - Σασουόλο 0-0

Ουντινέζε - Αταλάντα (αναβλήθηκε)

Κροτόνε - Νάπολι (19:00)

Σαμπντόρια - Μίλαν (21:45)

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου

Φιορεντίνα - Τζένοα (21:45)

* Το Ουντινέζε - Αταλάντα αναβλήθηκε λόγω καταρρακτώδους βροχής που έκανε ακατάλληλο τον αγωνιστικό χώρο της Dacia Arena.

Πατήστε εδώ και δείτε τη βαθμολογία στη Serie A και σε πολλά ακόμη πρωταθλήματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ