ΡΟΜΑ

Μουρίνιο σε δημοσιογράφο: "Μάλλον είσαι χεσμένος όταν είσαι μπροστά μου!"

Μουρίνιο σε δημοσιογράφο: "Μάλλον είσαι χεσμένος όταν είσαι μπροστά μου!"
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΡΟΜΑ ΣΤΟ YOUTUBE

Ο Ζοζέ Μουρίνιο φρόντισε να δώσει χρώμα στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του ματς με την Σαμπντόρια, με μία ερώτηση που τέθηκε αναφορικά με τον Νικολό Τζανιόλο να του δίνει την ευκαιρία για να κλέψει την παράσταση.

Το ότι διαθέτει το χάρισμα να τραβάει πάνω του όλα τα βλέμματα είναι γνωστό τοις πάσοι, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να το πετυχαίνει για μία ακόμα φορά και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο το απόγευμα του Σαββάτου.

Αυτό έγινε στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ενόψει του ματς πρωταθλήματος της Ρόμα κόντρα στην Σαμπντόρια, με την ερώτηση ενός ρεπόρτερ για την ψυχολογική κατάσταση του Νικολό Τζανιόλο μετά από τον αποκλεισμό του από το αρχικό σχήμα στο ντέρμπι με την Λάτσιο να δίνει φοβερή ασίστ στον Πορτογάλο.

"Το ήξερα! Ήξερα πως η δεύτερη ερώτηση που θα γινόταν θα ήταν για τον Τζανιόλο. Το είχα γράψει εδώ, κοιτάξτε!", αποκρίθηκε ο Μουρίνιο, για να σηκώσει στη συνέχεια ένα φύλλο χαρτί που κρατούσε και να το δείξει στο δημοσιογράφο που του έκανε την ερώτηση, προκαλώντας το γέλιο όσων βρίσκονταν στην αίθουσα.

"Αφού σας άκουσα στο ραδιόφωνο χθες, περίμενα μια πολύ πιο επιθετική ερώτηση, πολύ πιο επικριτική και πιο σκληρή. Δεν περίμενα μια τόσο εύκολη ερώτηση. Το συμπέρασμα είναι ότι στο ραδιόφωνο είσαι πολύ επιθετικός και βίαιος και μετά έρχεσαι μπροστά μου και το βουλώνεις".

Για να αναφερθεί κατόπιν στην περίπτωση του Τζανιόλο, λέγοντας τα εξής: "Υπάρχουν πάρα πολλοί παίκτες που μένουν στον πάγκο στις ομάδες τους και αυτό είναι κάτι το φυσιολογικό.

Δεν βλέπω να γίνονται τέτοιες ερωτήσεις σε άλλους συλλόγους ή σε άλλους προπονητές. Ο Τζανιόλο έμεινε στον πάγκο κόντρα στην Λάτσιο, ακολουθήσαμε μία διαφορετική στρατηγική με στόχο να πάρουμε τη νίκη και το κάναμε. Δεν υπάρχει κάποιο θέμα".

Η αντίδραση του Μουρίνιο από το 03:10 του video και μετά:

TAGS ΡΟΜΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ