SERIE A

Ρόμα - Ουντινέζε 1-0: Επιστροφή στις νίκες με υπογραφή του Έιμπραχαμ

Ο Έιμπραχαμ πανηγυρίζει γκολ του στο Ρόμα - Ουντινέζε
Ο Έιμπραχαμ πανηγυρίζει γκολ του στο Ρόμα - Ουντινέζε © 2021 GREGORIO BORGIA/AP IMAGES

Η Ρόμα έπειτα απ' την ήττα της κόντρα στην Ελλάς Βερόνα επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 1-0 της Ουντινέζε με πρωταγωνιστή τον Τάμι Έιμπραχαμ.

Η Ρόμα επέστρεψε στις νίκες. Οι τζαλορόσι επικράτησαν 1-0 της Ουντινέζε και μετά την ήττα κόντρα στην Ελλάς Βερόνα πανηγύρισαν ξανά τρίποντο. Έτσι, ανέβηκαν στην 4η θέση με 12 πόντους, ενώ στην 10η η Ουντινέζε με επτά βαθμούς.

Ο Μουρίνιο με αυτή τη νίκη έμεινε αήττητος σε 41 εντός έδρας παιχνίδια στη Serie A ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Αλέγκρι, το οποίο είχε κάνει με τη Γιουβέντους μεταξύ του Σεπτεμβρίου του 2015 και του Σεπτεμβρίου του 2017.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Καλαφιόρι μπήκε στην περιοχή απ' τα αριστερά, ο Έιμπραχαμ έκανε την κίνηση και πρόλαβε τον τερματοφύλακα της Ουντινέζε, για να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0. Μάλιστα αυτό ήταν το δεύτερο γκολ του με τους τζαλορόσι τη φετινή σεζόν στη Serie A.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, με τους φιλοξενούμενους να είναι πιο ψηλά στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο μέρος, χωρίς όμως να καταφέρουν να πετύχουν την ισοφάριση. Η Ρόμα τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς ο Πελεγκρίνι αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ρόμα: Πατρίσιο, Καλαφιόρι (69' Σμόλινγκ), Ιμπάνιεθ, Μαντσίνι, Κάρσντορπ, Βερετούτ, Κριστάντε, Ζανιόλο (74' Ελ Σαραουί), Πελεγκρίνι, Μχιταριάν, Έιμπραχαμ (86' Σομουρόντοφ)

Ουντινέζε: Σιλβέστρι, Μπεκάο, Νόιτινκ (80' Σάμαρτζιτς), Σαμίρ, Μολίνα (62' Σόπι), Περέιρα, Γουάλας, Μακένγκο (85' Αρσλάν), Ουντόγκιε (79' Στρίγκερ Λάρσεν), Ντεουλοφέου, Πουσέτο (62' Μπέτο)

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:

Τα highlights των αγώνων:

Μπολόνια - Τζένοα 2-2

Φιορεντίνα - Ίντερ 1-3

Αταλάντα - Σασουόλο 2-1

Σπέτσια - Γιουβέντους 2-3

Σαλερνιτάνα - Βερόνα 2-2

Μίλαν - Βενέτσια 2-0

Κάλιαρι - Έμπολι 0-2

Σαμπντόρια - Νάπολι 0-4

Τορίνο - Λάτσιο 1-1

Η βαθμολογία της Serie A:

TAGS SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ