ΡΟΜΑ

Ρόμα: Ο Τζανιόλο έτεινε χείρα φιλίας σε διοίκηση και οπαδούς μέσω ανοιχτής επιστολής

Ο Τζανιόλο πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε με τη φανέλα της Ρόμα
Ο Τζανιόλο πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε με τη φανέλα της Ρόμα @ 2022 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Ο Νικολό Τζανιόλο θέλησε μέσω ανοιχτής επιστολής να κάνει το πρώτο βήμα για την αποκατάσταση των σχέσεών του με τη διοίκηση της Ρόμα και τους οπαδούς της, ξεκαθαρίζοντας πως θέτει πλήρως τον εαυτό του στη διάθεση της ομάδας του.

Ο πρώτος μήνας του 2023 ήταν μακράν ο πιο δύσκολος στην ποδοσφαιρική καριέρα του Νικολό Τζανιόλο αφού μέσα σε αυτόν κατάφερε να διαλύσει τη σχέση του με την Ρόμα, την οποία είχει χτίσει μέσα από τις εξαιρετικές εμφανίσεις του εντός γηπέδου.

Η επιθυμία του να πάει στην Μίλαν και η άρνησή του να δεχτεί την πρόταση της Μπόρνμουθ κόντρα στη θέληση της διοίκησης είχαν ως αποτέλεσμα να δεχτεί ακόμα και απειλές από οργανωμένους οπαδούς των τζαλορόσι, με τον παίκτη να μένει τελικά στο "Ολίμπικο" και την Repubblica να αποκαλύπτει πως ο σύλλογος φρόντισε να εξαφανίσει ακόμα και τις φωτογραφίες του από τους τοίχους των αποδυτηρίων.

Ποια ήταν η αντίδρασή του μετά από όλα αυτά; Ο νεαρός επιθετικός θέλησε μέσω ανοιχτής επιστολής του να κλειδώσει στο συρτάρι όλα τα κακώς κείμενα που προηγήθηκαν, με τον Τζανιόλο να θέτει τον εαυτό του στη διάθεση της ομάδας και να κάνει λόγο για πράγματα που γράφτηκαν για αυτόν τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Πολλά πράγματα έχουν ειπωθεί και γραφτεί για μένα τις τελευταίες εβδομάδες που δε είναι αλήθεια. Ήρθα στην Ρόμα ως ένας άγνωστος παίκτης και οι οπαδοί με καλωσόρισαν ως έναν δικό τους.

Μου έδωσαν αυτοπεποίθηση, θάρρος και στοργή στις απαίσιες και σκοτεινές στιγμές του τραυματισμού μου.

Στα Τίρανα, με αυτό το γκολ (σ.σ. το νικητήριό του στον τελικό του Conference League απέναντι στην Φέγενορντ) ένιωσα πως τους ξεπλήρωσα για όλα αυτά που είχα πάρει, συμβάλλοντας σε μία σπουδαία και αξέχαστη στιγμή χαράς για τους ρομανίστι.

Στα 23 μου χρόνια έχω αποκτήσει εμπειρίες που πολλοί από τους συμπαίκτες μου δεν είχαν σε ολόκληρη την καριέρα τους: να πέφτεις κάτω, να σηκώνεσαι, να πέφτεις ξανά, να σκαρφαλώνεις μία ακόμα φορά, να νικάς.

Οι τελευταίοι μήνες ήταν μία ιδιαίτερη περίοδος για μένα, όταν έγινε δύσκολο για μένα να καταλάβω ποιο θα ήταν το επαγγελματικό μέλλον μου. Ωστόσο, πάντα δούλευα σκληρά και προπονιόμουν με απόλυτο επαγγελματισμό.

Για πρώτη φορά, φοβήθηκα για μένα και την οικογένειά μου και αισθάνθηκα πως με είχαν εγκαταλείψει. Δεν μου είχε συμβεί ποτέ στο παρελθόν και τρομοκρατήθηκα.

Το μέλλον είναι στα χέρια μας. Προσφέρω το δικό μου χέρι και θέτω τον εαυτό μου στην απόλυτη διάθεση της οικογένειας της Ρόμα", αναφέρει η ανοιχτή επιστολή του Τζανιόλο, την οποία απέστειλε στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa.

TAGS ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ