ΡΟΜΑ

Ρόμα: Ο Τσελίκ έφτασε στην Ρώμη και ολοκληρώνει τη μεταγραφή του

Ο Ζεκί Τσελίκ με τη φανέλα της Λιλ σε ματς κόντρα στην Μαρσέιγ για την Ligue 1 | 20 Σεπτεμβρίου 2020
Ο Ζεκί Τσελίκ με τη φανέλα της Λιλ σε ματς κόντρα στην Μαρσέιγ για την Ligue 1 | 20 Σεπτεμβρίου 2020 @2020 DANIEL COLE/AP IMAGES

Ο Ζεκί Τσελίκ μετράει αντίστροφα για να φορέσει τη φανέλα της Ρόμα, με τον Τούρκο διεθνή δεξιό μπακ να προσγειώνεται την Κυριακή στην Ρώμη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Η τελευταία τετραετία δεν θα μπορούσε να εξελιχτεί καλύτερα για τον Ζεκί Τσελίκ, με τον Τούρκο να αφήνει την πατρίδα του και την Ινσταμπούλσπορ για να κάνει το άλμα στο εξωτερικό και να δικαιώνεται, "φτιάχνοντας" το όνομά του με την Λιλ και κατακτώντας μαζί της το πρωτάθλημα Γαλλίας το 2021.

Η διαδρομή αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη αλλά αντίθετα προσέλκυσε το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, με την Ρόμα να είναι ωστόσο εκείνη που κινήθηκε πιο γρήγορα και τον έπεισε να υπογράψει μαζί της.

Αυτό μάλιστα θα γίνει μέσα στο προσεχές 24ωρο, με τον 32χρονο Τούρκο να φτάνει το απόγευμα της Κυριακής (3/7) στο αεροδρόμιο της ιταλικής πρωτεύουσας, Φιουμιτσίνο, και να δίνει το σύνθημα για την μεταπήδησή τους στους Ρωμαίους.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά μίντια, μέχρι την Δευτέρα αναμένεται να έχει υποβληθεί σε όλες τις αναγκαίες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και κατόπιν να βάλει την υπογραφή σε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Ρόμα, που θα του αποφέρει το ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως.

TAGS ΡΟΜΑ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ