ΡΟΜΑ

Ρόμα: Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα έφτασε στη Ρώμη και περνάει τα ιατρικά

Η άφιξη του Σέρτζιο Ολιβέιρα στη Ρώμη
Η άφιξη του Σέρτζιο Ολιβέιρα στη Ρώμη PRINT SCREEN TWITTER

Στη Ρώμη έφτασε την Τετάρτη (12/1) το πρωί ο μέσος της Πόρτο και άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ, Σέρτζιο Ολιβέιρα, ο οποίος αναμένεται να περάσει εντός της ημέρας τις ιατρικές εξετάζεις και να ανακοινωθεί από τη Ρόμα.

Μία ανάσα από να γίνει παίκτης της Ρόμα βρίσκεται ο Σέρτζιο Ολιβέιρα, ο οποίος το πρωί της Τετάρτης (12/1) έφτασε στην πρωτεύουσα της Ιταλίας, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους "τζαλορόσι". Ο 29χρονος μέσος αναμένεται να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα πάνε καλά θα ανακοινωθεί από την ομάδα.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, η Ρόμα ήρθε σε συμφωνία με την Πόρτο για την απόκτησή του, αρχικά με τη μορφή δανεισμού αντί του ποσού του 1 εκατομμυρίου ευρώ και κατόπιν με την αγορά του, που ορίστηκε στα 13 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ολιβέιρα, ο οποίος έχει αγωνιστεί και στη χώρα μας στο πρόσφατο παρελθόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, θα βάλει την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ιταλική ομάδα, που θα του προσφέρει ετήσιες αποδοχές ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως ο Πορτογάλος διεθνής, θα αποτελέσει το δεύτερο χειμερινό απόκτημα για την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο μετά τον Μέιτλαντ-Νάιλς, που έκανε μάλιστα το ντεμπούτο του με τους Ρωμαίους το βράδυ της Κυριακής (9/1) στο ντέρμπι με την Γιουβέντους για την 21η αγωνιστική της Serie A.

Μάλιστα, είναι πιθανό να πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα των "τζαλορόσι" την Κυριακή (16/1) στην αναμέτρηση με την Κάλιαρι.

TAGS ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΟΡΤΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ