ΡΟΜΑ

Ρόμα: Ο Μουρίνιο έστειλε μήνυμα εμψύχωσης στον Τζανιόλο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Τότεναμ κατά τη διάρκεια αγώνα πρωταθλήματος με την Έβερτον στο "Γκούντισον Παρκ" (16 Απριλίου 2021)
Ο Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Τότεναμ κατά τη διάρκεια αγώνα πρωταθλήματος με την Έβερτον στο "Γκούντισον Παρκ" (16 Απριλίου 2021) @ 2021 PETER POWELL/ASSOCIATED PRESS

Ο Ζοζέ Μουρίνιο άρχισε ήδη την επιχείρηση ανύψωσης του ηθικού των παικτών του ενόψει της νεάς σεζόν, με ένα από τα πρώτα τηλεφωνήματά του να γίνεται στον Νικολό Τζανιόλο. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η φετινή σεζόν ήταν πολύ δύσκολη για την Ρόμα καθώς μόλις την τελευταία αγωνιστική μπόρεσε να πάρει το εισιτήριο για το Europa Conference League μέσω της 7ης θέσης στην Serie A. Για έναν μάλιστα παίκτη της, τα πράγματα ήταν ακόμα χειρότερα αφού δεν μπορούσε να βοηθήσει τους συμπαίκτες του όντας καθηλωμένος στην εξέδρα λόγω σοβαρού προβλήματος τραυματισμού.

Ο λόγος για τον Νικολό Τζανιόλο, με τον 21χρονο μέσο να έχει υποστεί δύο φορές μέσα στο 2021 ρήξη χιαστού και στα δύο γόνατα και να καταβάλλει τιτάνια καθημερινή προσπάθεια για να μπορέσει να επιστρέψει αρχικά στα γήπεδα και κατόπιν στην κατάσταση που ήταν πριν τους τραυματισμούς του.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο γνωρίζει πάντως άριστα από ψυχολογία και θέλοντας να ανεβάσει εκείνη του Τζανιόλο, του έκανε μία όμορφη έκπληξη πριν λίγες ημέρες. Όπως αποκαλύπτει η "Corriere dello Sport", ο νέος τεχνικός των τζαλορόσι επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον παίκτη και του ξεκαθάρισε πως υπολογίζει πολύ σε εκείνον για τη νέα Ρόμα που έχει στο μυαλό του και που θα την εμφανίσει τη νέα σεζόν.

"Βοήθησέ με να νικήσω, με σένα θα είναι πιο εύκολο", φέρεται να είπε ο Μουρίνιο στον Τζανιόλο, ο οποίος δουλεύει -πάνω στο κομμάτι της αποκατάστασης- και με έναν άνθρωπο που είχε μαζί του ο "special one" στην Ίντερ στη χρονιά του τρεμπλ (2010) και τον έχει και τώρα μαζί του στην Ρόμα: τον γυμναστή, Τζαν Λούκα Μπισότι.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο στόχος του Τζανιόλο είναι να μπορέσει να πατήσει ξανά χορτάρι για να προπονηθεί στις 27 Ιουνίου, ώστε να μπορέσει να είναι παρών στην πρώτη συγκέντρωση των τζαλορόσι ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που είναι προγραμματισμένη για τις 6 Ιουλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2021 Peter Powell/Associated Press

TAGS ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ