ΡΟΜΑ

Ο Ποντένσε στη λίστα του Μουρίνιο για την Ρόμα

Wolverhampton Wanderers' Daniel Podence attempts a shot at goal during the English Premier League soccer match between Wolves and Newcastle United at Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Sunday, Oct. 25, 2020. (Nick Potts/Pool Photo via AP)
Wolverhampton Wanderers' Daniel Podence attempts a shot at goal during the English Premier League soccer match between Wolves and Newcastle United at Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Sunday, Oct. 25, 2020. (Nick Potts/Pool Photo via AP) @ 2020 NICK POTTS/ASSOCIATED PRESS

Ισπανική ιστοσελίδα έβγαλε στη φόρα τέσσερα ονόματα παικτών που ενδιαφέρουν τον Ζοζέ Μουρίνιο για την ενίσχυση της Ρόμα, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και αυτό του Ντανιέλ Ποντένσε.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν έχει ακόμα παρουσιαστεί επίσημα από την Ρόμα (μόνο η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του έχει γίνει), παρόλα αυτά το ρεπορτάζ της είναι πλούσιο εδώ και καιρό, καθώς όλοι αναμένουν να δουν τις πρώτες μεταγραφές που θα κάνει ο special one ενόψει της πρώτης του σεζόν στο "Ολίμπικο".

Τα ονόματα παικτών που φέρονται να τον ενδιαφέρουν και τα οποία έχουν γραφτεί στον Τύπο όχι μόνο είναι πολλά αλλά ανανεώνονται συνεχώς. Την Δευτέρα (24/5) η ισπανική ιστοσελίδα "Fichajes.net" αποκάλυψε τέσσερα νέα ονόματα που βρίσκονται στην ατζέντα του, με τον συνδετικό κρίκο όλων αυτών των ποδοσφαιριστών να είναι πως ανήκουν στο μανατζερικό γραφείο που είναι επικεφαλής ο διάσημος συμπατριώτης του, Ζόρζε Μέντες.

Αυτοί είναι ο Ντανιέλ Ποντένσε της Γουλβς, ο Ρικάρντο Περέιρα της Λέστερ, ο Σέρτζιο Ολιβέιρα της Πόρτο και Ραφαέλ Λεάο της Μίλαν, με το κόστος για την απόκτηση του καθενός να υπολογίζεται κοντά στα 30 εκατομμύρια ευρώ. Όσον αφορά στον εξτρέμ της Γουλβς και πρώην του Ολυμπιακού, Ντανιέλ Ποντένσε, η ισπανική ιστοσελίδα αναφέρει τα εξής:

"Ο ευέλικτος Πορτογάλος εξτρέμ αρέσει πολύ στον Μουρίνιο, που τον ήθελε μάλιστα από το περασμένο καλοκαίρι για λογαριασμό της Τότεναμ. Ο Πορτογάλος έχει κάνει εξαιρετικές σεζόν στην Γουλβς και είναι πλέον μία από τις σημαντικές μορφές της ομάδας.

Τα κυριότερα χαρακτηριστικά του είναι η εκπληκτική ταχύτητα και η ευελιξία του ενώ μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, αν και η κλασική θέση του είναι εκείνη του δεξιού winger. Κοστολογείται 25 με 30 εκατομμύρια ευρώ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2020 Nick Potts/Associated Press

TAGS ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A ΓΟΥΛΒΣ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ