ΡΟΜΑ

Ρόμα: Ο Μουρίνιο είπε "όχι" στην πρόταση που του έκανε ο πρόεδρος της Αλ Αχλί

Ρόμα: Ο Μουρίνιο είπε "όχι" στην πρόταση που του έκανε ο πρόεδρος της Αλ Αχλί
@2023 PETR DAVID JOSEK/AP IMAGES

Ο πρόεδρος της Αλ Αχλί ταξίδεψε στο Λονδίνο για να μιλήσει στον Ζοζέ Μουρίνιο και να τον πείσει να αποδεχτεί την πρόταση της ομάδας του όμως εισέπραξε αρνητική απάντηση από τον special one.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει κλείσει μία διετία στην Ρώμη και σε αυτό το διάστημα έχει καταφέρει να γίνει απίστευτα αγαπητός στους φίλους της Ρόμα, έχοντας οδηγήσει τους τζαλορόσι σε δύο ευρωπαϊκούς τελικούς και στην κατάκτηση ενός τροπαίου, του Europa Conference League το 2022.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ωστόσο, με το συμβόλαιό του με τον ιταλικό σύλλογο να ολοκληρώνεται το 2024, αρκετές είναι οι ομάδες που ορέγονται να τον αρπάξουν και μία από αυτές είναι η Αλ Αχλί. Ήταν μάλιστα τέτοια η επιθυμία των ανθρώπων της να τον κάνουν δικό της ώστε να ταξιδέψει στο Λονδίνο ο πρόεδρός της, με ρεπορτάζ από την Ιταλία να αναφέρουν πως κατέθεσε μία σημαντική οικονομική πρόταση στον Ζοζέ Μουρίνιο προκειμένου να τον δελεάσει και να κουνήσει μαντήλι στην Ρόμα.

Στο ραντεβού των δύο ανδρών στην αγγλική πρωτεύουσα ήταν παρών και ο Μάθιου Οντονοχόι, πρόεδρος του γραφείου μάνατζερ "CAA Stellar", με Ιταλούς ρεπόρτερ να αποκαλύπτουν πως ο 60χρονος προπονητής ευχαρίστησε τον ισχυρό άνδρα των Σαουδαράβων αλλά αρνήθηκε ευγενικά την πρότασή του.

TAGS ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ