ΡΟΜΑ

Ρόμα: Έκλεισε το deal με τον Εντικά, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού Μίλαν και Παρί

Ρόμα: Έκλεισε το deal με τον Εντικά, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού Μίλαν και Παρί
@2023 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Η Ρόμα κέρδισε στο σπριντ τις Μίλαν και Παρί και έκλεισε συμφωνία με τον Εβάν Εντικά, ο οποίος αφήνει την Άιντραχτ για να συνεχίσει την καριέρα του στους Ρωμαίους μέχρι τον Ιούνιο του 2028.

Ο Εβάν Εντικά έχτισε ένα καλό όνομα την τελευταία πενταετία στην Bundesliga με τη φανέλα της Άιντραχτ (τον πήρε σε ηλικία 18 χρόνων από την Οσέρ) και ήρθε η ώρα για να το "εξαργυρώσει" με τη μετακόμισή του στην Ιταλία. Συγκεκριμένα στην Ρόμα, με την ομάδα της αιώνιας πόλης να φορτσάρει το τελευταίο διάστημα για να τον κάνει δικό της, από τη στιγμή που το συμβόλαιό του με τους Γερμανούς λήγει αυτό το καλοκαίρι, και να το καταφέρνει.

Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο 23χρονος Ιβοριανός στόπερ ολοκλήρωσε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο με την Ρόμα που θα τον κάνει κάτοικο "Ολίμπικο" μέχρι το 2028, με την επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Ρωμαίων να αναμένεται εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

Σύμφωνα μάλιστα με τον Τζάκοπο Αλιπράντι, η Ρόμα δεν έτρεχε μόνη στης κούρσα για την απόκτησή του αλλά είχε και δύο ισχυρούς ανταγωνιστές. Η μία ήταν η Μίλαν, που επικοινώνησε τα τελευταία 24ωρα με τον μάνατζερ του παίκτη προσφέροντας περισσότερα χρήματα στον πελάτη του, με τον Εντικά να απορρίπτει όμως την πρόταση των ροσονέρι έχοντας δώσει το λόγο του σε Ζοζέ Μουρίνιο και Ράιαν Φρίντκιν.

Ο ίδιος δημοσιογράφος υπογράμμισε μάλιστα πως το ίδιο δίδυμο έπαιξε σημαντικό ρόλο ώστε να απομακρυνθούν οι όποιες σειρήνες ηχούσαν στα αυτά του Εντικά από την πλευρά της Παρί, αφού επικοινώνησαν μαζί του τηλεφωνικά και τον έπεισαν για το αγωνιστικό σχέδιο των τζαλορόσι ενόψει της νέας σεζόν.

TAGS ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ