ΡΟΜΑ

Ρόμα μεταγραφές: Ανακοίνωσε το σπουδαίο deal με Παρί για Βαϊνάλντουμ

Ρόμα μεταγραφές: Ανακοίνωσε το σπουδαίο deal με Παρί για Βαϊνάλντουμ

Μία ακόμα σημαντική μεταγραφική κίνηση για την Ρόμα αυτό το καλοκαίρι είναι γεγονός, με την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο να κάνει γνωστό πως συμφώνησε με την Παρί για την απόκτηση του Τζεορτζίνιο Βαϊνάλντουμ με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο.

Τα ηχηρά μεταγραφικά μπαμ συνεχίζονται στην τζαλορόσα πλευρά της Ρώμης. Το τελευταίο ήρθε το βράδυ της Παρασκευής (5/8) με την Ρόμα να ανακοινώνει πως ενέταξε στο δυναμικό της τον Τζεορτζίνιο Βαϊνάλντουμ, αποκτώντας τον με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από Παρί και διατηρώντας οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2023 (σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, αυτή ορίστηκε στα 8.000.000 ευρώ).

"Είναι πραγματικά συγκινητικό να είσαι παίκτης της Ρόμα. Όλοι οι άνθρωποι με τους οποίους μίλησα μου είπαν τα καλύτερα για το σύλλογο και τους οπαδούς του.

Η διοίκηση έδειξε πόσο με ήθελε μέσω των προσπαθειών που έκανε για να κλείσει θετικά η διαπραγμάτευση, όπως το έδειξαν και όλοι οι οπαδοί που αυτές τις ημέρες μου έδειξαν την αγάπη τους μέσω των social media.

Αυτό δίνει πάντα αυτοπεποίθηση σε έναν ποδοσφαιριστή. Θα δώσω το 100% για να βοηθήσω την ομάδα να είναι ανταγωνιστική σε όλους τους στόχους μας αυτή τη σεζόν", ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Ολλανδού διεθνούς μέσου μετά την επισημοποίηση της μετακίνησής του από την Παρί στην Ρόμα.

Ο Βαϊνάλντουμ θα πάρει τη φανέλα με το Νο 25 στους λύκους, κάτι που η Ρόμα φρόντισε να το αποκαλύψει με εντυπωσιακό τρόπο, με τον Ολλανδό να αναδύεται από μία πισίνα φορώντας τη τζαλορόσα φανέλα με το συγκεκριμένο νούμερο στην πλάτη.

TAGS ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ SERIE A ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ