ΡΟΜΑ

Ρόμα μεταγραφές: Έφτασε στην Ρώμη ο Βαϊνάλντουμ και υπογράφει την Παρασκευή

Ρόμα μεταγραφές: Έφτασε στην Ρώμη ο Βαϊνάλντουμ και υπογράφει την Παρασκευή

Ο Τζεορτζίνιο Βαϊνάλντουμ έφτασε το απόγευμα της Πέμπτης (4/8) στην ιταλική πρωτεύουσα και γνώρισε την αποθέωση από οπαδούς της Ρόμα, με τον Ολλανδό διεθνή μέσο να αναμένεται να περάσει από ιατρικά τεστ και να υπογράψει την Παρασκευή.

Η Ρόμα πήρε φόρα με το μπαμ που έκανε με τον Πάουλο Ντιμπάλα και είναι μία ανάσα από το να ολοκληρώσει μία ακόμα σημαντική μεταγραφή, αυτή του Τζεορτζίνιο Βαϊνάλντουμ από την Παρί.

Ο διεθνής Ολλανδός μέσος δεν βρήκε το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε στους Παριζιάνους και τη νέα σεζόν και φέτος τα πράγματα θα ήταν ακόμα πιο δύσκολα για αυτόν αφού δεν ήταν στα πλάνα του Κριστόφ Γκαλτιέ, με τους Ρωμαίους να κυνηγούν την περίπτωση του και να πετυχαίνουν ένα σπουδαίο deal.

Οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία για το δανεισμό του και το απόγευμα της Πέμπτης (4/8) ο Βαϊνάλντουμ έφτασε στο αεροδρόμιο Τσαμπίνο, συνοδευόμενος με τους ιδιοκτήτες της Ρόμα και τους εκπροσώπους του, για να γνωρίσει την αποθέωση από περίπου 1.000 συγκεντρωμένους τιφόζι των τζαλορόσι.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ιταλικών, ΜΜΕ, ο παίκτης αναμένεται την Παρασκευή να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν να υπογράψει στην Ρόμα, με την ιταλική ομάδα να διατηρεί οψιόν αγοράς του ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ.

Όσον αφορά στα χρήματα που θα κερδίσει τη νέα σεζόν, η Ρόμα θα καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του, καταβάλλοντας 5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ άλλα 2 θα βγουν από τα ταμεία της Παρί γαι να μπουν στον τραπεζικό λογαριασμό του παίκτη.

TAGS ΡΟΜΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ