ΡΟΜΑ

Ρόμα - Κάλιαρι: Ντεμπούτο για τον 17χρονο Δημήτρη Κεραμίτση με τους "τζαλορόσι"

Ο Δημήτρης Κεραμίτσης στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ρόμα
Ο Δημήτρης Κεραμίτσης στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ρόμα PRINT SCREEN GLOMEX

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ρόμα πραγματοποίησε ο 17χρονος Έλληνας στόπερ, Δημήτρης Κεραμίτσης, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στην αναμέτρηση με την Κάλιαρι στο 90+4' στη θέση του Μέιτλαντ-Νάιλς.

Ο 17χρονος Έλληνας κεντρικός αμυντικός, Δημήτρης Κεραμίτσης, πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής (16/1) το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ρόμα, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να τον περνάει στον αγωνιστικό χώρο στο 90+4' στη θέση του Μέιτλαντ Νάιλς στο ματς με την Κάλιαρι (1-0).

Οι πολλές απουσίες έκαναν τον Πορτογάλο κόουτς να καλέσει παίκτες από τη δεύτερη ομάδα και ανάμεσά τους ήταν και ο 17χρονος Κεραμίτσης.

Ποιος είναι ο Δημήτρης Κεραμίτσης

Ο 17χρονος σήμερα στόπερ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Θεσσαλονίκη. Αγωνίστηκε στις ακαδημίες του Άρη, του Απόλλωνα Καλαμαριάς και του ΠΑΟΚ. Στα 14 χρόνια του μετακόμισε στην ανδρική ομάδα της ΑΜΣ Πανοράματος και ακολούθησαν ο Θερμαϊκός Θέρμης και η ΑΕ Κρήνης.

Στα 16 του χρόνια αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στην Ιταλία και την Έμπολι, ενώ το περασμένο καλοκαίρι η Ρόμα αποφάσισε να επενδύσει στο ταλέντο του.

Ο Δημήτρης Κεραμίτσης διακρίνεται για το ύψος του 1,93μ., ενώ χρησιμοποιεί με την ίδια ευχέρεια και τα δύο του πόδια. Φέτος έχει μετρήσει οκτώ συμμετοχές με τη δεύτερη ομάδα της Ρόμα χωρίς να καταφέρει να σκοράρει.

TAGS ΡΟΜΑ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ