ΡΟΜΑ

Ρόμα: Και με τη βούλα Ρωμαίος ο Σέρτζιο Ολιβέιρα

Η ανακοίνωση της Ρόμα για τον Ολιβέιρα
Η ανακοίνωση της Ρόμα για τον Ολιβέιρα PRINT SCREEN

Παίκτης της Ρόμα έγινε και με τη βούλα ο Σέρτζιο Ολιβέιρα, με τους Ρωμαίους να ανακοινώνουν την απόκτησή του από την Πόρτο με τη μορφή δανεισμού, ενώ στην συμφωνία προβλέπεται και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Η Ρόμα ανακοίνωσε την απόκτηση του Σέρτζιο Ολιβέιρα από την Πόρτο με τη μορφή δανεισμού, μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, με τους Ρωμαίους να διατηρούν οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Το πρωί της Τρίτης (12/01) έφτασε στη Ρώμη για να περάσει ιατρικά και το βράδυ της ίδιας ημέρας ανακοινώθηκε η απόκτησή του.

Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα, ο οποίος στη Ρόμα θα φορά τη φανέλα με τον αριθμό 27, στο παρελθόν αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο δανεικός στον ΠΑΟΚ και πάλι από την Πόρτο.

"Είναι φανταστικό να είμαι εδώ, σε αυτόν τον θαυμάσιο σύλλογο. Η Ρόμα έδειχνε όλο αυτό το διάστημα εξαιρετικό ενδιαφέρον για μένα. Τώρα θέλω να βοηθήσω την ομάδα αμέσως να πετύχει τους στόχους και να αναπτυχθεί στη νοοτροπία της" ανέφερε μεταξύ άλλων ο 29χρνος Πορτογάλος διεθνής.

Ο Ολιβέιρα έχει αγωνιστεί με τους δράκους συνολικά 174 φορές, πετυχαίνοντας 19 γκολ, ενώ κατέκτησε έξι τρόπαια στην Πορτογαλία. Με τον ΠΑΟΚ αγωνίστηκε 15 φορές πετυχαίνοντας τρία γκολ και πανηγυρίζοντας ένα νταμπλ.

TAGS ΡΟΜΑ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ