SERIE A

Ρόμα - Ίντερ: Ο Τσαλχάνογλου άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ

Ρόμα - Ίντερ: Ο Τσαλχάνογλου άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ
PRINT SCREEN GLOMEX/COSMOTE TV

Η Ίντερ πήρε προβάδισμα στο σκορ απέναντι στην Ρόμα μόλις στο 15' με ένα ιδιοφυές γκολ του Χακάν Τσαλχάνογλου, που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ρουί Πατρίσιο με απευθείας εκτέλεση κόρνερ.

Ο Χακάν Τσαλχάνογλου δεν χρειάστηκε χρόνο προσαρμογής στην Ίντερ μετά από 4 χρόνια παρουσίας στη συμπολίτισσα Ίντερ, με τον Τούρκο να είναι εξαιρετικός στους πρώτους μήνες της παρουσίας του στην ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι και να το δείχνει σε κάθε παιχνίδι ειδικά στα λεγόμενα ντέρμπι.

Το τελευταίο θύμα του ήταν η Ρόμα, με τον ταλαντούχο μέσο να ανοίγει το βράδυ του Σαββάτου το σκορ στο "Ολίμπικο" με έναν ιδιαίτερο τρόπο που είχε ως αποτέλεσμα να αποθεωθεί από τους εκδρομείς φίλους των Μιλανέζων στην Ρώμη.

Αυτός ήταν με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, με τον Τσαλχάνογλου να αναλαμβάνει το χτύπημα από τα αριστερά και τη μπάλα να σκάει μέσα στη μικρή περιοχή παίρνοντας φάλτσα, για να περάσει στη συνέχεια κάτω από τα πόδια του Ρουί Πατρίσιο και να καταλήξει στο βάθος της εστίας του για το 1-0 της Ίντερ.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS SERIE A ΙΝΤΕΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ