ΡΟΜΑ

Ρόμα: Χάνει το ντέρμπι με την Μίλαν ο Ντιμπάλα

Ο Πάουλο Ντιμπάλα με τη φανέλα της Ρόμα σε ντέρμπι κόντρα στην Λάτσιο για το Coppa Italia | 10 Ιανουαρίου 2024
Ο Πάουλο Ντιμπάλα με τη φανέλα της Ρόμα σε ντέρμπι κόντρα στην Λάτσιο για το Coppa Italia | 10 Ιανουαρίου 2024 @2024 GREGORIO BORGIA/AP IMAGES

Ο προημιτελικός του Coppa Italia κόντρα στην Λάτσιο άφησε ανοιχτές πληγές στην Ρόμα, αφού πέρα από τον αποκλεισμό χάνει σίγουρα τον Πάουλο Ντιμπάλα από το προσεχές ντέρμπι πρωταθλήματος απέναντι στην Μίλαν.

Η κατάκτηση του Coppa Italia ήταν ένας από τους στόχους που είχε θέσει η Ρόμα στην αρχή της σεζόν όμως από το βράδυ της Τετάρτης (10/01) δεν υφίσταται πλέον, με την ήττα από τη συμπολίτισσα Λάτσιο στον νοκ-άουτ προημιτελικό (1-0 με το εύστοχο πέναλτι του Τζακάνι) να την αφήνει έξω από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Σε αυτό το ματς ο Ζοζέ Μουρίνιο είδε με λύπη τον Πάουλο Ντιμπάλα να αποχωρεί στην έναρξη του δευτέρου μέρους λόγω μυϊκού τραυματισμού και το άσχημο αναφορικά με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό είναι ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά το ακριβές μέγεθος του προβλήματός του.

Όπως έκανε γνωστό η Ρόμα, εντός 48ώρου είναι προγραμματισμένο να υποβληθεί σε σειρά ιατρικών εξετάσεων για να διαπιστωθεί η φύση και η έκταση του προβλήματος στον αριστερό μηρό, με τους τζαλορόσι να γνωστοποιούν πως ο Joya θα χάσει σίγουρα το προσεχές ματς πρωταθλήματος.

Ματς που είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα της αιώνιας πόλης αφού είναι στο "Σαν Σίρο" κόντρα στην Μίλαν για την 20η αγωνιστική της Serie A, με τους τζαλορόσι να στερούνται των υπηρεσιών του ποιοτικού Ντιμπάλα και τον Ζοζέ Μουρίνιο να καλείται να βρει μία άλλη λύση για τη γραμμή κρούσης της ομάδας του την ερχόμενη Κυριακή (14/01).

TAGS ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ