ΡΟΜΑ

Ρόμα: Αβέβαιο το μέλλον του Μουρίνιο, στο κόλπο της υπογραφής του και η Ίντερ

Ρόμα: Αβέβαιο το μέλλον του Μουρίνιο, στο κόλπο της υπογραφής του και η Ίντερ
@2023 PETR DAVID JOSEK/AP IMAGES

Η σχέση του Ζοζέ Μουρίνιο με την Ρόμα δεν διάγει την καλύτερη φάση της την τελευταία περίοδο, με ρεπορτάζ από την Ιταλία να αναφέρουν ότι πέρα από τις Ρεάλ και Παρί, στο παιχνίδι της συνεργασίας μαζί του το ερχόμενο καλοκαίρι είναι πιθανό να εμπλακεί και η Ίντερ.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο οδήγησε την Ρόμα στην κατάκτηση του Conference League στην πρώτη του σεζόν στο "Ολίμπικο" (ο πρώτος τίτλος για τους τζαλορόσι μετά από 14 χρόνια ξηρασίας) και φέτος διεκδικεί με αξιώσεις το πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας που θα την στείλει στο νέο Champions League, παρόλα αυτά ουδείς μπορεί να είναι σίγουρος για το μέλλον του στον πάγκο της.

Το συμβόλαιό του λήγει μεν το καλοκαίρι του 2024 ωστόσο το τελευταίο διάστημα έχει διαφανεί -μέσα από δηλώσεις του όπου τα βάζει με τη διοίκηση (για κάποιες αστοχίες στις μεταγραφές) και τους οπαδούς (για την κριτική τους προς την ομάδα)- πως υπάρχουν μαύρα σύννεφα πάνω από τη σχέση του με τον οργανισμό, με τον ίδιο να περιμένει ένα κάλεσμα από τη διοίκηση για να μιλήσουν για την επόμενη ημέρα.

Την περασμένη εβδομάδα, υπήρχαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον special one να μην ενδιαφέρει μόνο εθνικές ομάδες (Βραζιλία, Πορτογαλία) αλλά και συλλόγους, με το όνομά του να ακούγεται ως αντί-Γκαλτιέ στην Παρί, για να έρθει την Τρίτη νέο δημοσίευμα για να "ανάψει φωτιά" στο σύλλογο της αιώνιας πόλης.

Αυτό προέρχεται από την "Repubblica", η οποία αποκαλύπτει πως ο Ζοζέ Μουρίνιο θα αρχίσει να σκέφτεται το μέλλον του στις ερχόμενες εβδομάδες, με πιθανή τη μετακίνησή του σε Ρεάλ, Τσέλσι ή Παρί, χωρίς όμως να αποκλείεται και μία ομάδα-έκπληξη.

Αυτή, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα από τη γειτονική χώρα, είναι η Ίντερ, με τους νερατζούρι να σκέφτονται τον άνθρωπο που τους οδήγησε στο ιστορικό τρεμπλ το 2010 και ο οποίος λατρεύτηκε από τους οπαδούς της στη διετία που βρέθηκε στο "Μεάτσα" (2008-2010), σε περίπτωση που χωρίσουν οι δρόμοι τους στο φινάλε της σεζόν με τον Σιμόνε Ιντζάγκι.

TAGS ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΙΝΤΕΡ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ