ΡΟΜΑ

Ρόμα: Ο Μουρίνιο ξέσπασε κατά οπαδών και δημοσιογράφων μετά από τη νίκη επί της Βερόνα

Ρόμα: Ο Μουρίνιο ξέσπασε κατά οπαδών και δημοσιογράφων μετά από τη νίκη επί της Βερόνα
@2023 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Η Ρόμα πήρε το τρίποντο κόντρα στην Βερόνα και σκαρφάλωσε στην 3η θέση της βαθμολογίας, όμως αυτό δεν εμπόδισε τον Ζοζέ Μουρίνιο να εκφράσει παράπονα για τη συμπεριφορά των φιλάθλων στο "Ολίμπικο" απέναντι στους παίκτες του.

Ένα γκολ του Όλα Σολμπάκεν στο παρθενικό του ματς στο αρχικό σχήμα της Ρόμα οδήγησε στο 1-0 επί της Βερόνα το βράδυ της Κυριακής και στην αναρρίχηση των τζαλορόσι στην τρίτη θέση στην κατάταξη της Serie A, με το φινάλε να βρίσκει πάντως τον Ζοζέ Μουρίνιο να επιτίθεται σε οπαδούς και δημοσιογράφους.

"Παίξαμε πολύ καλά απέναντι σε μία ομάδα όπως η Βερόνα που δεν σε αφήνει να φτιάξεις φάσεις. Ήρθε μία νίκη που την άξιζαν τα παιδιά για την προσπάθειά τους μετά από την κόπωση που υπήρχε λόγω του ματς στην Αυστρία για το Europa League.

Κατά τη γνώμη μου αυτή η ομάδα δεν παίρνει τα εύσημα που αξίζει", τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος, για να βάλει κατόπιν στο στόχαστρο τους οπαδούς της Ρόμα:

"Εντάξει το sold out αλλά υπάρχει ατμόσφαιρα και ατμόσφαιρα. Εάν δίνει ώθηση στην ομάδα αυτό είναι ένα πράγμα, εάν είναι όπως στο ματς με την Βερόνα όπου σφυρίζει από την πρώτη λάθος πάσα, δεν μας βοηθάει.

Δεν έχουμε ούτε τον Καφού ούτε τον Μαϊκόν, όμως ο κόσμος δεν καταλαβαίνει πόσο καλά δουλεύουμε. Ο Μποβέ είναι πιο οπαδός από τους φανατικούς, τα πάει καλά και εξελίσσεται.

Έπρεπε να πάει δανεικός σε ομάδα της Serie C, τώρα είναι βασικός στην Ρόμα", δήλωσε χαρακτηριστικά. Από τα πυρά του special one δεν ξέφυγαν ούτε οι εκπρόσωποι του Τύπου, με τον ίδιο να προσθέτει:

"Είναι δεδομένο πως δεν μας βοηθάει ο Τύπος επειδή όλοι είναι φαινόμενα εκτός από την Ρόμα που νικάει μόνο από τύχη ή από στημένες φάσεις.

Εγώ δεν αξίζω συγχαρητήρια, αυτά τα αξίζει η ομάδα και οι παίκτες. Οφείλω να προστατέψω τους παίκτες μου που αξίζουν περισσότερα".

TAGS ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ