ΡΟΜΑ

Ρόμα: Ανακούφιση για Ντιμπάλα, δεν θα χρειαστεί εγχείριση στο γόνατο

Ο Πάουλο Ντιμπάλα με τη φανέλα της Ρόμα σε ματς της Serie A κόντρα στην Έμπολι | 17 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Πάουλο Ντιμπάλα με τη φανέλα της Ρόμα σε ματς της Serie A κόντρα στην Έμπολι | 17 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 ALESSANDRA TARANTINO/AP IMAGES

Ο τραυματισμός του Ντιμπάλα στο ματς με την Κάλιαρι είχε κάνει τους ανθρώπους της Ρόμα να τρέμουν για το ενδεχόμενο να μπει στο χειρουργείο για επέμβαση στο γόνατο, όμως τα αποτελέσματα των εξετάσεων έφεραν ανακούφιση για τον Αργεντινό.

Ο αγώνας στην Σαρδηνία το βράδυ της Κυριακής έφερε ανάμεικτα συναισθήματα στους φίλους της Ρόμα. Από τη μία χαρά καθώς η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο επιβλήθηκε με 4-1 της Κάλιαρι για την 8η αγωνιστική της Serie A και πανηγύρισε την τρίτη διαδοχική νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις και από την άλλη φόβο, βλέποντας τον Πάουλο Ντιμπάλα να τραυματίζεται στο γόνατο και να αποχωρεί με δάκρυα στα μάτια πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ωστόσο, μία ημέρα αργότερα τα νέα είναι ενθαρρυντικά για τον Ντιμπάλα και τους Ρωμαίους, με τις εξετάσεις να δείχνουν πως δεν πειράχτηκε μηνίσκοι ή χιαστοί και έτσι δεν θα χρειαστεί να μπει σε χειρουργείο για επέμβαση στό γονατο, κάτι που θα τον κρατούσε για πολλές εβδομάδες εκτός δράσης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Αργεντινός έχει μία ελαφριά καταπόνηση σε παράπλευρο σύνδεσμο και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο της επιστροφής του στη δράση μετά από τη διακοπή, με τον στόχο του ίδιου, σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Gazzetta dello Sport", να είναι η επιστροφή του στα γήπεδα να έχει πραγματοποιηθεί πριν από το εκτός έδρας ματς με την Ίντερ στις 29 Οκτωβρίου.

TAGS ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ