ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ρόι Κιν για Λίβερπουλ: "Αν συνεχίσετε έτσι, θα κάνετε άλλα 30 χρόνια να πάρετε πρωτάθλημα"

Republic of Ireland assistant manager Roy Keane shouts to his side playing against the United States during the international friendly soccer match at the Aviva stadium in Dublin, Ireland, Tuesday, Nov. 18, 2014. (AP Photo/Peter Morrison)
Ο Ρόι Κιν το 2014 στο παιχνίδι Ιρλανδία - ΗΠΑ Ⓒ 2014 PETER MORRISON/ASSOCIATED PRESS

Ο παλαίμαχος χαφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξαπάλυσε σφοδρή επίθεση στη Λίβερπουλ για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις ήττες και υποστήριξε πως αν συνεχίσει έτσι, θα χρειαστεί άλλα 30 χρόνια για να κατακτήσει πάλι την Premier League.

Η Λίβερπουλ συνετρίβη στο Άνφιλντ από την πρωτοπόρο Σίτι με 4-1 και πλέον βρίσκεται στο -10 από την κορυφή, την ίδια ώρα που η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έχει αγώνα λιγότερο.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρόι Κιν, εξαπάλυσε σφοδρή επίθεση στους "ρεντς", λέγοντας πως αν συνεχίσουν έτσι, θα χρειαστούν άλλα 30 χρόνια για να πάρουν πρωτάθλημα.

"Όταν παίρνεις ένα πρωτάθλημα, σκέφτεσαι αν μπορείς να το επαναλάβεις. Δεν άκουσα κανέναν από αυτούς τους παίκτες να λέει «πάμε να το ξανακάνουμε». Τώρα λένε πως στόχος είναι η τετράδα. Μου λέτε συνεχώς ότι η Λίβερπουλ είναι τεράστιος σύλλογος. Εάν είστε τεράστιο κλαμπ πρέπει να αντιμετωπίσετε τις αποτυχίες.

Ο Κλοπ έλεγε ότι ίσως ήταν παγωμένα τα πόδια του τερματοφύλακα (Άλισον). Δικαιολογία και μετά άλλη δικαιολογία. Είσαι η Λίβερπουλ, αν συνεχίσεις να συμπεριφέρεσαι έτσι, θα χρειαστείς άλλα 30 χρόνια για να πάρεις ξανά πρωτάθλημα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ⓒ 2014 Peter Morrison/Associated Press

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ