ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Κάναμε δύο τεράστια λάθη, βασικός μας στόχος πλέον η 4άδα"

Ο Γιούργκεν Κλοπ αντιδράει κατά τη διάρκεια αγώνα της Λίβερπουλ κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League
Ο Γιούργκεν Κλοπ αντιδράει κατά τη διάρκεια αγώνα της Λίβερπουλ κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League Ⓒ 2021 LAURENCE GRIFFITHS/ASSOCIATED PRESS

Ο Γιούργκεν Κλοπ πέταξε λευκή πετσέτα όσον αφορά στην υπεράσπιση του τίτλου τονίζοντας πως μετά την ήττα από την Σίτι η Λίβερπουλ πλέον στόχο την είσοδο στην πρώτη τετράδα ενώ έκανε ειδική αναφορά στα δύο σημαντικά λάθη του Άλισον.

Στα πρώτα 70 λεπτά η κόντρα της Λίβερπουλ με την Μάντσεστερ Σίτι ισορροπούσε σε τεντωμένο σχοινί από τα γκολ των Γκιουντογκάν στο 49' και Σαλάχ στο 63', όμως στο τελευταίο 20λεπτο ήρθε η κατάρρευση για τους πρωταθλητές που έφερε το 1-4 και την πιο βαριά εντός έδρας ήττα της ιστορίας τους επί εποχής Premier League.

"Δεν ήταν η μέρα μας αλλά σε μεγάλα κομμάτια του αγώνα τα πήγε υπέροχα η ομάδα μου. Μου άρεσαν πραγματικά, παίξαμε πραγματικά καλό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν μέσα στο παιχνίδι.

Η Σίτι άλλαξε το σύστημά της στο δεύτερο ημίχρονο και εμείς δώσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες στην αντίπαλό μας για να σκοράρει. Κάναμε δύο πολύ μεγάλα λάθη στο δεύτερο και στο τρίτο γκολ τους.

Αυτό είναι ξεκάθαρο, όλοι τα είδαν. Πάντως, αν παίζαμε πιο συχνά με τον τρόπο που παίξαμε απόψε, δεν θα ήμασταν τόσους βαθμούς πίσω από την Σίτι", δήλωσε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός, ο οποίος όταν ρωτήθηκε να μιλήσει ειδικότερα για τα λάθη του Άλισον από τα οποία ξεκίνησαν δύο γκολ των πολιτών, είπε:

"Η αλήθεια είναι πως δεν του δώσαμε και πολλές επιλογές στην πάσα του, ειδικά στο πρώτο λάθος. Στη δεύτερη λαθος μεταβίβαση δεν υπάρχει πραγματική εξήγηση, ίσως ήταν κρύα τα πόδια του ή κάτι τέτοιο. Ο Άλισον μάς έχει σώσει τη ζωή πολλές φορές αλλά απόψε έκανε δύο λάθη".

Όσον αφορά στο αν η Λίβερπουλ μπορεί να κυνηγήσει την ομάδα του Γκουαρδιόλα, από τη στιγμή που η διαφορά τους εκτοξεύτηκε στους 10 βαθμούς και έχουν και ματς λιγότερο οι γαλάζιοι του Μάντσεστερ, ο Κλοπ παραδέχτηκε πως το πρωτάθλημα δεν είναι πλέον στόχος -για τη φετινή σεζόν- της ομάδας του.

"Είναι ξεκάθαρο πως ο βασικός μας στόχος από εδώ και πέρα είναι να καταλάβουμε μία θέση μέσα στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Θα προσπαθήσουμε πολύ, υπάρχουν ακόμα αρκετά ματς να δώσουμε για να διασφαλίσουμε την τετράδα και θα πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε νίκες".

Photo Credits: ⓒ 2021 Laurence Griffiths/Associated Press

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ