PREMIER LEAGUE

Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι: Τρία γκολ σε δέκα λεπτά η Σίτι με δύο λάθη του Άλισον

Ο Φόντεν και οι συμπαίκτες του στη Μάντσεστερ Σίτι πανηγυρίζουν το 4-1 επί της Λίβερπουλ
Ο Φόντεν και οι συμπαίκτες του στη Μάντσεστερ Σίτι πανηγυρίζουν το 4-1 επί της Λίβερπουλ 2021 LAURENCE GRIFFITHS/ASSOCIATED PRESS

Η Μάντσεστερ Σίτι πέτυχε τρία γκολ σε δέκα λεπτά κόντρα στη Λίβερπουλ εκμεταλλευόμενη δύο μεγάλα λάθη του Άλισον. (VIDEOS)

Η Μάντσεστερ Σίτι πέτυχε τρία γκολ σε δέκα λεπτά και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της επί της Λίβερπουλ. Αρχικά στο 73' ο Άλισον έδιωξε λανθασμένα τη μπάλα μεταβιβάζοντάς τον στον Φόντεν, ο Άγγλος έκανε εξαιρετική ενέργεια από τα δεξιά έδωσε στον Γκιουντογκάν που με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής πέτυχε και δεύτερο γκολ απέναντι στους κόκκινους.

Τρία λεπτά αργότερα, στο 76', είχαμε νέο τραγικό λάθος από τον Άλισον, με τον Μπερνάρντο Σίλβα να παίρνει τη μπάλα από την πάσα του... Βραζιλιάνου. Αυτός μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, για να σκάψει τη μπάλα και να σκοράρει με κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή μπροστά σε ανυπεράσπιστη εστία ο Στέρλινγκ.

Στο 83' ο Φόντεν πήρε τη μπάλα από τα δεξιά, μπήκε στη μεγάλη περιοχή, απέφυγε με προσποίηση το μαρκάρισμα του Ρόμπερτσον και με εκπληκτικό αριστερό σουτ νίκησε τον Άλισον.

TAGS PREMIER LEAGUE ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ