ΤΟΥΡΚΙΑ

Ρίζεσπορ - Τράμπζονσπορ 3-2: Έχασε στο 95' και με τρία πέναλτι η ομάδα των Μπακασέτα και Σιώπη

Ο Τάσος Μπακασέτας της Τράμπζονσπορ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Μόλντε για τη φάση των ομίλων του Europa Conference League 2021-2022 στο "Μέντικαλ Παρκ", Τραπεζούντα | Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021
Ο Τάσος Μπακασέτας της Τράμπζονσπορ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Μόλντε για τη φάση των ομίλων του Europa Conference League 2021-2022 στο "Μέντικαλ Παρκ", Τραπεζούντα | Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021 © 2021 ASSOCIATED PRESS

Με απίστευτη ανατροπή γνώρισε την ήττα το βράδυ της Παρασκευής (18/3) η Τράμπζονσπορ των Τάσου Μπακασέτα και Μανώλη Σιώπη κόντρα στη Ρίζεσπορ, η οποία με τα τρία πέναλτι του Πογιάνπαλο, επιβλήθηκε με 3-2 εντός έδρας.

Με απίστευτο τρόπο ηττήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (18/3) η Τράμπζονσπορ, με τη Ρίζεσπορ να "κλέβει" το τρίποντο από την ομάδα των Τάσου Μπακασέτα και Μανώλη Σιώπη στο 90+5'.

Το εντυπωσιακό ωστόσο, είναι πως οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τα τρία γκολ από τη λευκή βούλα, με τον Γιόελ Πογιάνπαλο να πετυχαίνει χατ-τρικ με πέναλτι. Η Τράμπζονσπορ άνοιξε το σκορ με τον Ομούρ στο 48', αλλά στο 59' η Ρίζεσπορ ισοφάρισε σε 1-1 και πέντε λεπτά αργότερα πήρε το προβάδισμα.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον Τζανίνι και έφεραν εκ νέου το ματς στα ίσα, γράφοντας το 2-2. Όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα λήξει ισόπαλο, μέχρι η Ρίζεσπορ να κερδίσει και τρίτο πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Πογιάνπαλο, υπογράφοντας τη νίκη για την ομάδα του.

Ο Σιώπης αγωνίστηκε βασικός, ενώ ο Μπακασέτας μπήκε ως αλλαγή στο 78'.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ