ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ρίβερ - Μπόκα 1-1: Άντεξε στο σφυροκόπημα των Εκατομμυριούχων και πήρε τον βαθμό

Ο Κριστιάν Μεδίνα της Μπόκα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ρίβερ για το Copa del la Liga Argentina 2024 στο "Μονουμεντάλ", Μπουένος Άιρες | Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024
Ο Κριστιάν Μεδίνα της Μπόκα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ρίβερ για το Copa del la Liga Argentina 2024 στο "Μονουμεντάλ", Μπουένος Άιρες | Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024 © 2024/GUSTAVO GARELLO/AP IMAGES

Η Ρίβερ Πλέιτ ήταν ανώτερη, βρήκε ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μπόκα στο πρώτο superclasico του 2024.

Η Μπόκα Τζούνιορς άντεξε στο σφυροκόπημα της Ρίβερ Πλέιτ και απέσπασε ισοπαλία 1-1 στο "Μονουμεντάλ" για την 7η αγωνιστική του Copa de la Liga Argentina, στο πρώτο superclásico για το 2024.

Το ντέρμπι άρχισε με δύο κίτρινες κάρτες στο πρώτο 20λεπτο, μία για κάθε ομάδα, που έδωσαν τον τόνο για τη συνέχεια. Οι παίκτες του Μαρτίν Ντεμιτσέλις είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για γκολ, είχαν δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ, όμως δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Σέρχιο Ρομέρο στο 1ο μέρος.

Το κατάφεραν με την έναρξη του 2ου χάρη στον Πάμπλο Σολάρι σκόραρε για δεύτερη σερί αγωνιστική. Οι "χενέισες" δεν βελτίωσαν την εικόνα τους, όμως σε μία γρήγορη επίθεση στο 70ό λεπτό βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης με τον Κριστιάν Μεδίνα.

Όσο κι αν προσπάθησαν να απαντήσουν άμεσα οι "εκατομμυριούχοι" δεν τα κατάφεραν κι έτσι έχασαν βαθμούς αν και έπιασαν στην κορυφή την Ιντεπεντιέντε στον 1ο όμιλο, στην πρώτη ισοπαλία έπειτα από πέντε ντέρμπι.

  • ΡΙΒΕΡ: Αρμάνι, Ερέρα (59' Σαντ' Άνα), Γκονσάλες, Π. Ντίας, Ε. Ντίας, Βιγιάγκρα (78' Φονσέκα), Φερνάντες (78' Μασταντουόνο), Ετσεβέρι (59' Αλιέντρο), Μπάρκο, Σολάρι (67' Μπόρχα), Κολίντιο
  • ΜΠΟΚΑ: Ρομέρο, Αντβίνκουλα, Λέμα, Φιγκάλ, Μπλάνκο, Σαραλέγκι (66' Μπλοντέλ), Μεδίνα (79' Βαλεντίνι), Φερνάντες, Σενόν (88' Φάμπρα), Μερεντιέλ (88' Μπενεντέτο), Καβάνι (66' Λανγκόνι)
TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ