ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρήτρα-μαμούθ!

Ρήτρα-μαμούθ!
ντιογκο γκαλετι τζορτζεβιτς

Η ρήτρα-μαμούθ στο συμβόλαιο του Ντιόγκο. Ο Βραζιλιάνος επιβεβαίωσε πως τον ήθελε και ο ΠΑΟ

Παράλληλα, υπάρχει μία σημαντική παράμετρος που αναφέρει πως το καλοκαίρι του 2009 μπορεί να παραχωρηθεί, αν μία ομάδα πληρώσει 30 εκατομμύρια ευρώ στον πειραϊκό σύλλογο.
Πάντως, οι φίλαθλοι της ομάδας δεν πρέπει να ανησυχούν άμεσα, καθώς πρόθεση της διοίκησης είναι να παραμείνει ο 21χρονος επιθετικός στο μεγάλο λιμάνι όσο το δυνατόν περισσότερα χρόνια.

Βέβαια, όλα θα εξαρτηθούν από την πορεία του Ντιόγκο με την ερυθρόλευκη φανέλα. Αν ο Βραζιλιάνος αποδώσει τα προσδοκόμενα, τότε είναι σίγουρο πως θα ωφεληθούν τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο παίκτης.

Επιβεβαιώνει το πράσινο ενδιαφέρον

Η αποκάλυψη του Γιάννη Χρυσικόπουλου πως άλλη ελληνική ομάδα (ο Παναθηναϊκός) προσπάθησε να αποκτήσει τον Ντιόγκο, επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Μπορεί ο ΠΑΟ να διέψευσε πως ασχολήθηκε με τη συγκεκριμένη περίπτωση, ο Βραζιλιάνος επιθετικός, όμως, μιλώντας στο στενό του περιβάλλον πιστοποίησε το πράσινο ενδιαφέρον.

" Στις 12 Αυγούστου ήρθε σε επαφή μαζί μου ένας μάνατζερ, που μου είπε ότι ερχόταν από τον Παναθηναϊκό και μου είπε ότι προσφέρει στην Πορτουγκέσα τα ίδια χρήματα που έδινε η Λοκομοτίβ Μόσχας και σε μένα πρότεινε καλύτερους οικονομικούς όρους, από αυτούς που διαπραγματευόμουν με τον Ολυμπιακό", έλεγε o Ντιόγκο, συμπληρώνοντας πως από την πρώτη στιγμή που έδειξε ενδιαφέρον ο Ολυμπιακός ήθελε να φορέσει τα ερυθρόλευκα λόγω της εξαιρετικής προσέγγισης που έκαναν οι ιθύνοντες του πειραϊκού συλλόγου στον ίδιο και την οικογένειά του.

Οσο για το ενδιαφέρον της Τσέλσι, ο Ντιόγκο επισήμανε: " Δεν μου έχει πει κανένας για την Τσέλσι, αλλά αυτή τη στιγμή δεν με ενδιαφέρει καμιά άλλη ομάδα, εκτός από τον Ολυμπιακό. Είμαι μόλις 21 ετών, βρίσκομαι στην Ελλάδα λιγότερο από ένα μήνα και δεν θέλω να κάνω βιαστικά βήματα. Στον Ολυμπιακό νιώθω απόλυτα ευτυχισμένος και θέλω να μείνω εδώ για αρκετό καιρό".










TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ