ΑΓΓΛΙΑ

Ρισάρλιζον: "Όλοι μισούν την Λίβερπουλ, δεν είναι καλύτερος μπακ στον κόσμο ο Φαν Ντάικ"

Everton's Richarlison scores his side's first goal of the game, during the English Premier League soccer match between Everton and Brighton at Goodison Park, in Liverpool, England, Saturday, Jan. 11, 2020. (Ian Hodgson/PA via AP)
Everton's Richarlison scores his side's first goal of the game, during the English Premier League soccer match between Everton and Brighton at Goodison Park, in Liverpool, England, Saturday, Jan. 11, 2020. (Ian Hodgson/PA via AP) IAN HODGSON/PA VIA AP

O Ρισάλριζον φρόντισε να "βάλει φωτιά" στο ντέρμπι της Έβερτον με την Λίβερπουλ, λέγοντας μεταξύ άλλων πως υπάρχουν τρεις σέντερ μπακ αυτοί τη στιγμή που είναι καλύτεροι του Φαν Ντάικ.

Έβερτον και Λίβερπουλ ετοιμάζονται να επιστρέψουν στη δράση μετά από 100 ημέρες αποχής αντιμετωπίζοντας η μία την άλλη το βράδυ της Κυριακής στο "Γκούντισον Παρκ" και ο Ρισάρλιζον φρόντισε να ρίξει μπόλικο αλατοπίπερο στο παραδοσιακό ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Έβερτον παραχώρησε συνέντευξη στο "Desimpedidos", βραζιλιάνικο κανάλι στο Youtube, και σε αυτό δεν δίστασε να πετάξει το γάντι στην πρωτοπόρο της Premier League καθώς και στον Ολλανδό βράχο της στο κέντρο της άμυνας, Βιρτζίλ Φαν Ντάικ.

"Όλοι στην Αγγλία μισούν την Λίβερπουλ. Όλοι έχουν ψύχωση με τον Φαν Ντάικ, αλλά δεν είναι ο καλύτερος αμυντικός στον κόσμο. Ναι, είναι σπουδαίος αμυντικός αλλά τον έχω ήδη ντριμπλάρει.

Liverpool's Virgil van Dijk during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Liverpool at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Thursday, Jan. 23, 2020. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Virgil van Dijk during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Liverpool at the Molineux Stadium in Wolverhampton, England, Thursday, Jan. 23, 2020. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Επιλέχτηκε ως ένας από τους τρεις καλύτερους στον κόσμο επειδή είχε μία εξαιρετική σεζόν. Για μένα ωστόσο, υπάρχουν τρεις καλύτεροι αμυντικοί από αυτόν.

Είναι οι Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος και Σέρχιο Ράμος", δήλωσε χαρακτηριστικά ο 23χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός με στόχο τον Φαν Ντάικ, που ψηφίστηκε πάντως την περασμένη σεζόν ως ο κορυφαίος αμυντικός στην Premier League και ήρθε δεύτερος πίσω από τον Λιονέλ Μέσι στην ψηφοφορία για τη Χρυσή Μπάλα το 2019.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ η Έβερτον του Αντσελότι καλείται να πάρει τη νίκη για να αποτρέψει τον Γιούργκεν Κλοπ από το να γράψει ιστορία, με τον Γερμανό να γίνεται με νίκη ή ισοπαλία ο πρώτος στην ιστορία της Λίβερπουλ που θα φτάσει τα 11 σερί ματς στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι, από τότε που έκατσε για πρώτη φορά στον πάγκο των κόκκινων.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΡΙΣΑΡΛΙΖΟΝ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κλοπ: "Φοβήθηκα πως ο κορονοϊός θα μας στερήσει το πρωτάθλημα"
TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ