ΤΟΤΕΝΑΜ

Ρισάρλισον: "Σοκ ο αποκλεισμός στο Μουντιάλ, χειρότερο από το να χάνεις μέλος της οικογένειάς σου"

Ρισάρλισον: "Σοκ ο αποκλεισμός στο Μουντιάλ, χειρότερο από το να χάνεις μέλος της οικογένειάς σου"
@2022 ANDRE PENNER/AP IMAGES

Ο αποκλεισμός από την Κροατία στα προημιτελικά του Μουντιάλ 2022 είναι κάτι που τριβελίζει ακόμα το μυαλό του Ρισάρλισον, με τον φορ της Τότεναν να συγκρίνει το σοκ που υπέστη με την Σελεσάο με την απώλεια ενός δικού του ανθρώπου.

Κοντεύει να συμπληρωθεί ένας μήνας από την ολοκλήρωση του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ και για κάποιους παίκτες, το ματς στο οποίο αναγκάστηκαν να αποχαιρετήσουν τα όνειρα διάκρισης στο τουρνουά δεν έχει φύγει από το μυαλό τους.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει ο Ρισάρλισον, με τον Βραζιλιάνο διεθνή φορ να παραχωρεί συνέντευξη στο ESPN Brazil μετά από την ήττα της Τότεναμ στο ντέρμπι του Βορείου Λονδίνου από την Άρσεναλ (0-2) και να μην κρύβει τη στενοχώρια του για το πρόσφατο οδυνηρό χαστούκι που δέχτηκε ως μέλος της εθνικής Βραζιλίας από την Κροατία στους "8".

Ήταν ένα σοκ, χειρότερο από το να χάνεις μέλος της οικογένειάς σου. Ήταν δύσκολο να ανακάμψεις. Ακόμα και τώρα βλέπω videos στα social media από το παιχνίδι και στενοχωριέμαι.

Θα πρέπει όμως να προχωρήσουμε. Είμαι ακόμα νέος και νομίζω ότι μπορώ να πάρω μέρος σε τουλάχιστον ένα ακόμα Μουντιάλ ή δύο", τόνισε ο Ρισάρλισον, για να προσθέσει:

"Ο στόχος μας ήταν να νικήσουμε, πήγαμε εκεί για να πάρουμε το τρόπαιο. Σίγουρα είμαι χαρούμενος που πέτυχα εκείνο το γκολ κόντρα στην Σερβία (σ.σ. ψηφίστηκε ως το καλύτερο στο Μουντιάλ) αλλά δεν ήταν ο στόχος που ήθελα. Τώρα είναι η στιγμή να γυρίσουμε σελίδα".

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ