ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ρίο Άβε μεταγραφές: Συμφωνία με τον Ανδρέα Σάμαρη γράφουν πορτογαλικά ΜΜΕ

Ο Σάμαρης στο Ελλάδα-Λιχτενστάιν για τα προκριματικά του Euro 2020
Ο Σάμαρης στο Ελλάδα-Λιχτενστάιν EUROKINISSI

Για επιστροφή του Ανδρέα Σάμαρη στην Πορτογαλία, κάνουν λόγο τα ΜΜΕ της χώρας, καθώς ο 33χρονος Έλληνας διεθνής θα βρεθεί στο Πόρτο για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Ρίο Άβε.

Ο Ανδρέας Σάμαρης θα επιστρέψει στη Πορτογαλία, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Ρίο Άβε, σύμφωνα με πορτογαλικά ΜΜΕ. Μάλιστα, τη Δευτέρα (29/8) αναμένεται να φτάσει στο Πόρτο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Ο 33χρονος μέσος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Φορτούνα Σίταρντ, από όπου και έμεινε ελεύθερος. Με την ολλανδική ομάδα αγωνίστηκε την περσινή σεζόν σε 20 παιχνίδια.

Ο Έλληνας διεθνής έχει φορέσει τη φανέλα της Μπενφίκα για επτά σεζόν, από το 2014 έως και το 2021, μετά την πώλησή του από τον Ολυμπιακό αντί των 10.000.000 ευρώ.

Με τους Πορτογάλους κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο Πορτογαλίας, δύο Λιγκ Καπ και ένα Σούπερ Καπ, ενώ συνολικά είχε έξι γκολ και δέκα ασίστ σε 196 συμμετοχές.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ