ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρίντιγκερ: "Θα διαλύσω τον Εμπαπέ, αν βρεθούμε στον τελικό του Champions League"

Ο Αντόνιο Ρίντιγκερ πανηγυρίζει σε ματς της Ρεάλ στο Champions League κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι
Ο Αντόνιο Ρίντιγκερ πανηγυρίζει σε ματς της Ρεάλ στο Champions League κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι @2024 DAVE SHOPLAND/AP IMAGES

Η Ρεάλ και η Παρί βρίσκονται στα ημιτελικά του Champions League και ο Αντόνιο Ρίντιγκερ κάνει ήδη σκέψεις ενόψει του τελικού, με τον Γερμανό στόπερ να προειδοποιεί τον Κιλιάν Εμπαπέ για τις άγριες διαθέσεις που έχει απέναντί του.

Η Ρεάλ πέταξε εκτός συνέχειας την πρωταθλήτρια Ευρώπης Μάντσεστερ Σίτι και απέχει δύο παιχνίδια από το να βρεθεί στο "Γουέμπλεϊ" για να διεκδικήσει το 15ο Champions League της ιστορίας της, όπου εκεί μπορεί να αντιμετωπίσει την Παρί που από την πλευρά της ψάχνει εδώ και χρόνια να κατακτήσει το πρώτο της τρόπαιο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωσης.

Προκειμένου να βγει αυτό το σενάριο βέβαια, θα χρειαστεί πρώτα η Ρέαλ να αποκλείσει την Μπάγερν και η Παρί την έτερη γερμανική ομάδα των ημιτελικών, την Ντόρτμουντ, με τον Αντόνιο Ρίντιγκερ να πηγαίνει όμως ένα βήμα παρακάτω και να στέλνει μήνυμα στον... Κιλιάν Εμπαπέ.

"Εάν παίξουμε απέναντί του στον τελικό; Θα νικήσουμε. Εάν πάει να με ντριμπλάρει; Θα τον διαλύσω (σ.σ. γελάει)", δήλωσε ευθαρσώς ο έμπειρος Γερμανός στόπερ μιλώντας στο κανάλι Carre του Youtube, και πρόσθεσε:

"Κέρδισε το Μουντιάλ στα 18 του χρόνια, αυτό τον κάνει πολύ ξεχωριστό. Μπορεί να γίνει ο καλύτερος Γάλλος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, ακόμα δεν είναι όμως. Για μένα είναι ο Ζιντάν".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ