ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ριμπερί: ” Νιώθω νεκρός “

France's forward Franck Ribery, left, walks, as France's assistant coach Guy Stephan, right holds the shoulder of head coach Didier Deschamps, right bottom, after posing for the French National soccer team photo, at the training base, in Clairefontaine, outside Paris, Friday, June 6, 2014. France's World Cup ambitions were dealt a significant blow when winger Franck Ribery failed to overcome a back injury and was ruled out of the squad on Friday. Coach Didier Deschamps hoped Ribery would play a part in the friendly against Jamaica on Sunday, but the Bayern Munich winger was replaced by Montpellier winger Remy Cabella. (AP Photo/Francois Mori) France Soccer WCup Ribery Out AP

Ο Φρανκ Ριμπερί δεν θα μπορέσει να πάρει μέρος στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την εξέλιξη αυτή.

Ο Φρανκ Ριμπερί δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την Εθνική Γαλλίας προκειμένου να πετύχει κάποια διάκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, εμφανίστηκε απογοητευμένος με αυτή την εξέλιξη, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι θα στηρίξει τους συμπαίκτες του στην προσπάθεια που κάνουν.

“Ήταν ένας μικρός θάνατος για μένα το να αναγκαστώ να εγκαταλείψω την Εθνική και να χάσω το Μουντιάλ. Περίμενα μετά τα ενθαρρυντικά σημάδια να είμαι παρών στο φιλικό με την Τζαμάικα.

Αλλά τα τεστ που έκανα επανέφεραν του πόνους και επιβεβαίωσαν την αδυναμία μου να προπονηθώ και να αγωνιστώ κανονικά. Αφήνω τους συμπαίκτες μου με βαριά καρδιά, αλλά ξέρω ότι θα κάνουν τα πάντα για να τιμήσουν την φανέλα και να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο μακριά στο Μουντιάλ. Ξέρω ότι μπορώ να τους εμπιστεύομαι. Είμαι ο πρώτος που τους υποστηρίζει.”, δήλωσε ο απών, πλέον, από το Μουντιάλ της Βραζιλίας, Φρανκ Ριμπερί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ