ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ρικέλμε: "Ο Καβάνι μού τηλεφώνησε τον Ιανουάριο και μου είπε ότι ήθελε να φύγει από τη Γιουνάιτεντ γιατί έπαιζε λίγο"

Ο Έντισον Καβάνι πανηγυρίζει το γκολ του στο Τότεναμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Έντισον Καβάνι πανηγυρίζει το γκολ του στο Τότεναμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ © 2021 FRANK AUGSTEIN / AP IMAGES

Ο αντιπρόεδρος της Μπόκα Τζούνιορς, Ρομάν Ρικέλμε, αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο TNT Sports ότι τον περασμένο Ιανουάριο ο Έντισον Καβάνι τού τηλεφώνησε και του εκμυστηρεύτηκε ότι ήθελε να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λόγω έλλειψης χρόνου συμμετοχής.

Ο Έντινσον Καβάνι έψαχνε ομάδα μακριά από το Μάντσεστερ τον περασμένο Ιανουάριο, και μάλιστα είχε έρθει σε επαφή με την Μπόκα Τζούνιορς, όπως αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος της ομάδας από την Αργεντινή, Ρομάν Ρικέλμε.

Ο Ουρογουανός επιθετικός ήταν δυσαρεστημένος από τον χρόνο συμμετοχής του και ήθελε να αποχωρήσει από τη Γιουνάιτεντ. Έτσι, τηλεφώνησε στον Ρικέλμε, όπου του εξήγησε πως θέλει να πάει στην Μπόκα. Ο 43χρονος παλαίμαχος Αργεντινός υποστήριξε ωστόσο, πως στο επόμενο παιχνίδι τα δύο γκολ που σκόραρε ο Καβάνι υπήρξαν καθοριστικά για να μην φύγει από το Ολντ Τράφορντ, ο οποίος τελικά ανανέωσε με τους Red Devils για ακόμα έναν χρόνο.

"Τον Ιανουάριο, ο Καβάνι μού τηλεφώνησε λέγοντας ότι ήθελε να έρθει γιατί έπαιζε λίγο εκεί (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ). Μιλώ μαζί του εδώ και πολύ καιρό και μου τηλεφώνησε για να έρθει. Θυμάμαι μιλήσαμε τη μια μέρα και την επόμενη μπήκε και έβαλε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά. Γύρισε το παιχνίδι. Από τότε άρχισε να σκοράρει όλα τα παιχνίδια και τον ανανέωσαν", είπε ο Ρικέλμε στο TNT Sports.

"Όταν μου τηλεφώνησε κατάλαβα ότι θέλει να παίξει για τον σύλλογό μας (Μπόκα). Ας ελπίσουμε ότι κάποια στιγμή θα είμαστε αρκετά τυχεροί να τον δούμε να πανηγυρίζει ένα γκολ στο Μπομπονέρα που είναι αυτό που ονειρεύεται να συμβεί", υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ομάδας από την Αργεντινή.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ