ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ριέρα: "Σίγουρος ότι θα σκοράρω"

Ριέρα: "Σίγουρος ότι θα σκοράρω"
INTIME SPORTS

Ο Σίτο Ριέρα, παρότι έχασε πέναλτι ήταν σίγουρος πως θα σκοράρει στο ματς με την ΑΕΚ, ενώ δεν θέλησε να στείλει μήνυμα στον αδερφό του Άλμπερτ για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής

Ο Σίτο Ριέρα ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Πανιωνίου, στην κυριακάτικη αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έχασε το πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο με δικό του γκολ η ομάδα της Νέας Σμύρνης πήρε τη νίκη.

" Έχασα το πέναλτι, αλλά συγκεντρώθηκα στο παιχνίδι. Ένιωθα σίγουρος ότι θα βάλω γκολ στο 2ο ημίχρονο, παρά το γεγονός ότι έχασα το πέναλτι. Επίσης, είχα αυτοπεποίθηση και πίστευα ότι ο Πανιώνιος στο τέλος θα ήταν ο νικητής", είπε αρχικά μετά το τέλος του αγώνα ο Ριέρα και πρόσθεσε:

" Από το επόμενο παιχνίδι θα είναι όλα διαφορετικά. Ο Πανιώνιος είναι έτοιμη ομάδα και δεν τίθεται θέμα παραμονής στην κατηγορία. Έχουμε καλούς παίκτες, παίζαμε καλά στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά δεν ήρθαν τα αποτελέσματα όπως τα θέλαμε".

Για την αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστική με τον Ολυμπιακό και τον αδερφό του Άλμπερτ ανέφερε: " Δεν έχω κάποιο μήνυμα για τον αδερφό μου αλλά για τον Ολυμπιακό έχω να πω ότι είναι η πρώτη ομάδα στην βαθμολογία και είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε οτιδήποτε θετικό από το Καραϊσκάκη".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ