ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ριαβόγλου: "Θα παλέψουμε μέχρι τέλους"

Ριαβόγλου: "Θα παλέψουμε μέχρι τέλους"
INTIME SPORTS

Για τους στόχους του Αγροτικού Αστέρα και για το νέο γήπεδο της ομάδας, μίλησε ο πρόεδρος των "πρασίνων" Κώστας Ριαβόγλου

Για την μέχρι τώρα πορεία του Αγροτικού Αστέρα στο πρωτάθλημα της Football League, το έμψυχο δυναμικό του συλλόγου, αλλά και το νέο γήπεδο μίλησε ο Κώστας Ριαβόγλου στον ραδιοφωνικό σταθμό "Metropolis 95,5".

" Είμαι σχετικά ευχαριστημένος από τη βαθμολογική συγκομιδή. Θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα, θα μπορούσαμε και χειρότερα. Πάντως αυτούς τους 14 βαθμούς, που πήρε η ομάδα, τους πήρε άξια μέσα στο γήπεδο", είπε αρχικά ο πρόεδρος του συλλόγου και πρόσθεσε για τον φετινό στόχο:

" Στον Αστέρα φέτος ήρθανε πολύ καλά παιδιά και αυτό, που κυριαρχεί είναι το οικογενειακό κλίμα. Συνθέτουν ένα αξιόλογο ρόστερ, στο οποίο πιστεύουμε όλοι. Νομίζω, ότι μπορούμε άνετα να μπούμε στην εξάδα. Βέβαια, μας ταλανίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, που όμως δε φαίνεται να πτοούν τους παίκτες μας, όταν μπαίνουν στο γήπεδο.

Δυστυχώς, βρισκόμαστε στη Θεσσαλονίκη και το ενδιαφέρον των φιλάθλων είναι στις ομάδες της Super League. Επίσης, η στήριξη των τοπικών φορέων είναι μηδαμινή. Οπότε παλεύουμε μόνοι μας, οι συνεργάτες μου και εγώ. Και, φυσικά, οι παίκτες και το προπονητικό τιμ. Αλλά θα παλέψουμε μέχρι τελικής πτώσης. Όσο αντέξουμε και μέχρι να τελειώσουν οι δυνάμεις μας
".

Τέλος, σε ό,τι αφορά την ολοκλήρωση του νέου Δημοτικού Σταδίου, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, δήλωσε: " Ο χλοοτάπητας έχει τελειώσει, αλλά οι κερκίδες έχουν πολλή δουλειά ακόμα. Είναι καθαρά θέμα πολιτικής βούλησης να ολοκληρωθεί το γήπεδο, που θα δώσει νέα πνοή στην ομάδα.

Ο Αγροτικός Αστέρας είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Δυτικής Θεσσαλονίκης και ο Δήμος Ευόσμου είναι μητροπολιτικός Δήμος. Αν παραδοθεί το νέο στάδιο το μόνο σίγουρο είναι, ότι θα αναβαθμιστεί και η δυναμική του Αστέρα και του Ευόσμου
".

ΤηνΤΕΤΑΡΤΗ 3/11 στις 12.00μμ, η πρόκληση ξεκινάει. Το SPORT 24 σε προκαλεί να κερδίσεις μέχρι το ποσό των 100.000€ σε μετρητά.

TAGS ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ