ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρέτσος: "Τεράστια χαρά, δείξαμε για ποιο λόγο είμαστε στον ημιτελικό του Conference League"

UEFA CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 /  /   -   (  / EUROKINISSI)
UEFA CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναγιώτης Ρέτσος χαρακτήρισε μεγάλη νίκη το 4-2 του Ολυμπιακού στην Αγγλία απέναντι στην Άστον Βίλα και εξέφρασε την αισιοδοξία του πως με τον κόσμο στο πλευρό τους στη ρεβάνς οι ερυθρόλευκοι θα προκριθούν στον τελικό του Conference.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μίνι ποδοσφαιρικό θαύμα σαρώνοντας με 4-2 την Άστον Βίλα στην Αγγλία και τώρα μετράει αντίστροφα για μία τεράστια ρεβάνς στο "Καραϊσκάκης", όπου καλείται να ολοκληρώσει τη δουλειά και να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Conference League στην OPAP Arena.

Στις πρώτες δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της Cosmote TV, ο Παναγιώτης Ρέτσος έκανε λόγο για μεγάλη νίκη και τεράστια χαρά, τονίζοντας πως με την εικόνα τους στο "Βίλα Παρκ" οι παίκτες του Μεντιλίμπαρ έδειξαν για ποιο λόγο έχουν φτάσει μέχρι στιγμής στα ημιτελικά της τρίτη τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Είναι ο πρώτος ημιτελικός, έχουμε ακόμη έναν αγώνα. Μεγάλη νίκη, τεράστια χαρά, δεν ξέρω τι να πω. Έχουμε όμως ακόμα 90λεπτά, είδαμε τι μπορεί να κάνει μία τέτοια ομάδα μέσα σε 10-15 λεπτά.

Είναι και αυτή μία εξαιρετική ομάδα αλλά δείξαμε για ποιο λόγο είμαστε αυτή τη στιγμή στον ημιτελικό του Conference League, για ποιο λόγο βάλαμε τέσσερα γκολ στην Άστον Βίλα.

Ελπίζω αυτό συνεχιστεί και στο Καραϊσκάκης και με τον δικό μας κόσμο να πάρουμε την πρόκριση και να βρεθούμε στον τελικό.

Ο κόσμος είναι μεγάλο στήριγμα, τους ευχαριστούμε πάρα πολύ, τώρα ξέρουμε πως θα έχουμε στο πλευρό μας ακόμη περισσότερους και θα είναι μία φανταστική εμπειρία".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ