ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ρεσιτάλ Περέιρα μετά από ήττα της Κορίνθιανς: "Ξέρετε πόσα χρήματα έχω στην τράπεζα;"

Ρεσιτάλ Περέιρα μετά από ήττα της Κορίνθιανς: "Ξέρετε πόσα χρήματα έχω στην τράπεζα;"
@2022 BRUNA PRADO/AP IMAGES

Δημοσιογράφος θέλησε να ρωτήσει τον Βίτορ Περέιρα αν φοβάται το ενδεχόμενο απόλυσης από την Κορίνθιανς, μετά την ήττα από την Παλμέιρας, με τον Πορτογάλο να απαντάει πως ο τραπεζικός λογαριασμός του τον έχει απαλλάξει από κάθε τέτοιο άγχος.

Ο Αύγουστος δεν έχει μπει καθόλου καλά για την Κορίνθιανς του Βίτορ Περέιρα αφού πρώτα γνώρισε δύο ήττες μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας από την Φλαμένγκο, που την άφησαν εκτός ημιτελικών του Copa Libertadores και εν συνεχεία γνώρισε ήττα στο πρωτάθλημα Βραζιλίας από την Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα.

Η εντός έδρας ήττα με 1-0 από την "Βερντάο" τα ξημερώματα της Κυριακής (14/8) προκάλεσε μία εντυπωσιακή ερωταπόκριση στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, με τον Βίτορ Περέιρα να έχει τον κεντρικό ρόλο και να κλέβει την παράσταση.

Αυτό έγινε μετά από ερώτηση που δέχτηκε από δημοσιογράφο στην αίθουσα, για το αν φοβάται μήπως χάσει τη δουλειά του έπειτα από την ήττα από την Παλμέιρας, με τον Πορτογάλο προπονητή να δείχνει πως η πίεση είναι άγνωστη λέξη για εκείνον κάνοντας λόγο για τον τραπεζικό του λογαριασμό που είναι ικανός να τον στηρίξει και με το παραπάνω.

"Πρέπει να με κοροϊδεύεις, φίλε. Πρέπει να μου κάνεις πλάκα με αυτή την ερώτηση. Να φοβάμαι σε αυτή τη φάση της ζωής μου, της καριέρας μου, μην χάσω τη δουλειά μου;

Ξέρεις πόσα λεφτά έχω στην τράπεζα φίλε; Έχω μια σταθερή ζωή, δεν έχω ανάγκη", είπε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος, που στα μέσα της περασμένης δεκαετίας είχε περάσει και από τη χώρα μας κατακτώντας νταμπλ στον πάγκο του Ολυμπιακού.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ