COPA LIBERTADORES

Copa Libertadores: Στα ημιτελικά με εννέα παίκτες η Παλμέιρας, πάει για το τρίτο επί εποχή Φερέιρα

Οι παίκτες της Παλμέιρας πανηγυρίζουν την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του Copa Libertadores
Οι παίκτες της Παλμέιρας πανηγυρίζουν την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του Copa Libertadores © 2022 ANDRE PENNER / AP IMAGES

Η Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Copa Libertadores, επικρατώντας στα πέναλτι της Ατλέτικο Μινέιρο με 6-5 (0-0 η κανονική διάρκεια) και πλέον θα τα δώσει όλα για την κατάκτηση της διοργάνωσης για τρίτη διαδοχική σεζόν επί εποχή Αμπέλ Φερέιρα.

Σ' ένα εξαιρετικά επεισοδιακό ματς με τρεις αποβολές, η Παλμέιρας των εννέα παικτών πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Copa Libertadores, αφού επικράτησε της Ατλέτικο Μινέιρο στη διαδικασία των πέναλτι με 6-5 (0-0 η κανονική διάρκεια, 2-2 ο πρώτος αγώνας), και θα τα δώσει όλα, ώστε να κατακτήσει για τρίτη διαδοχική χρονιά τον τίτλο επί εποχή Αμπέλ Φερέιρα.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για την Παλμέιρας ωστόσο, η οποία έμεινε με 10 παίκτες από το 29ο λεπτό του αγώνα, με τον ρέφερι να αποβάλλει με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Ντανίλο για το επικίνδυνο τάκλιν στον Ζαράτσο.

Στο 82' η ομάδα του Φερέιρα έχασε ακόμα έναν παίκτη, με τα πράγματα να δυσκολεύουν για εκείνη. Αυτή τη φορά ο Σκάρπα αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, ενώ στο 90+6' έμεινε και η Μινέιρο με παίκτη λιγότερο, αφού ο Βάργκας αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι δύο ομάδες έλυσαν τις διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι, με τους γηπεδούχος να δείχνουν μεγαλύτερη ψυχραιμία και να επικρατούν στη ρώσικη ρουλέτα με 6-5.

TAGS COPA LIBERTADORES ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ