ΗΡΑΚΛΗΣ

Ρέμος: "Ανέλαβα 18 εκατ. ευρώ χρέη στον Ηρακλή"

Ρέμος: "Ανέλαβα 18 εκατ. ευρώ χρέη στον Ηρακλή"
Remos, eurokinissi REMOS, EUROKINISSI

Ο Αντώνης Ρέμος σε τηλεοπτική συνέντευξη μίλησε και την περίοδο όπου ήταν ιδιοκτήτης του Ηρακλή και τα 18 εκατ. ευρώ χρέη που το φορτώθηκαν και τα οποία αποπληρώνει μέχρι και σήμερα.

Ο Αντώνης Ρέμος έδωσε συνέντευξη στην τηλεόραση του "ALPHA" και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίοδο όπου ήταν πρόεδρος του Ηρακλή, από το 2007 έως το 2010, και τα χρέη που του φορτώθηκαν και μάλιστα πρόσωπο ποιήθηκαν με αποτέλεσμα να πληρώνει έως σήμερα.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά αυτά ξεπερνούσαν τα 18 εκατ. ευρώ αν και αρχικά όλοι υποστήριζαν πως το 2007 τα χρέη του "Γηραιού" δεν ξεπερνούσαν τα 8 εκατ. ευρώ. Διαβάστε και είδε όλα όσα είπε ο Αντώνης Ρέμος.

Για την περιπέτεια που πέρασε ασχολούμενος με τον Ηρακλή:
"Εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη και τα λάθη μου τα πλήρωσα μέχρι τελευταίο ευρώ. Νοιώθω και ξέρω και αυτοί που πραγματικά Ηρακλειδής ξέρουν ποιος είναι ο Αντώνης Ρέμος και τι έχει κάνει για τον Ηρακλή. Και πως έβαλε τα στήθια του μπροστά στη χειρότερη στιγμή του Ηρακλή, το 2007 το καλοκαίρι, που υπήρχαν μόνο καμένα γραφεία 18 εκατ. ευρώ χρέη, που εμάς στην αρχή μας έλεγαν πως ήταν 7-8 εκατ. και τελικά ήταν πάνω από 18 εκατ. στο δημόσιο συν 30 προσφυγές από ποδοσφαιριστές. Αναλάβαμε μια ομάδα με έξι-επτά επαγγελματικά και έπρεπε μέσα σε ενάμιση μήνα να αποπληρώσουμε, να ρυθμίσουμε με τη ρύθμιση Ορφανού που την είχε βγάλει τότε για τον ΠΑΟΚ και δεν την υπέγραψε ο Ζαγοράκης και μου έλεγε άσε μη την υπογράφεις, ξέρω εγώ και είχε δίκιο τελικά. Εγώ ήμουν ο μα@@@ς που την υπέγραψα και πήρα όλο το βάρος επάνω μου".

Για το ότι φορτώθηκε όλα τα χρέη της ομάδας:
"Εγώ φορτώθηκα και προσωποποιήθηκαν με τη ρύθμιση του Ορφανού και βέβαια μετά τεχνηέντως οι ωραίοι φίλαθλοι, οι οργανωμένοι του Ηρακλή άφησαν την ομάδα να καταστραφεί και να λυθεί η εταιρεία. Την πήγαν σε πτώχευση προσωποποιώντας μου και φορτώνοντας μου όλα τα χρέη που δημιουργήθηκαν και από μένα και πριν από μένα. Τα δικά μου να τα καταλάβω όντως γιατί και στη δική μου την τριετία δημιουργήθηκαν κάποια χρέη γιατί αποπληρώναμε τα άλλα. Εμείς ουσιαστικά πληρώναμε δυο ομάδες, μια την παλιά και μία την καινούρια".

Για το σύνολο των χρημάτων που βρέθηκε να χρωστάει:
"Ανέλαβα 18 εκατ. χρέη τα οποία ρυθμίστηκαν και συν όλα τα υπόλοιπα. Δεν έκανα ποτέ το συνολικό λογαριασμό για το πόσα έδωσα. Έτσι είμαι στη ζωή μου. Κατάφερα και το αντιμετώπισα. Μετά από εννιά χρόνια, ήταν Μάιος του 2010 η τελευταία μου μέρα ως πρόεδρος και ιδιοκτήτης του Ηρακλή, Ιούνιος του 2019 έχω κάτι ψηλά αλλά το πιο λυπηρό είναι πως είναι κρίμα αυτά που έδωσα εντελώς στράφι. Βοήθησα το δημόσιο ταμείο που και εκεί άκουσα ότι είμαι φοροφυγάς. Βοήθησα τον τόπο μου αρκετά πληρώνοντας όλους αυτούς φόρους".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ