ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ρεκόμπα: "Έτοιμος την άλλη Κυριακή"

Ρεκόμπα: "Έτοιμος την άλλη Κυριακή"
ρεκομπα-εστογιανοφ-χουτος

Ενθουσιώδεις για το μέλλον τους στον Πανιώνιο, εμφανίστηκαν στις πρώτες τους δηλώσεις οι Αλβάρο Ρεκόμπα και Φαμπιάν Εστογιάνοφ

Ιδιαίτερα ορεξάτοι εμφανίστηκαν στις πρώτες τους δηλώσεις ως ποδοσφαιριστές του Ιστορικού, οι Αλβάρο Ρεκόμπα και Φαμπιάν Εστογιάνοφ. Ο πρώην άσος της Ίντερ, μίλησε για τον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε ο Λάμπρος Χούτος στην μεταγραφή του, ενώ τόνισε πως ίσως να είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη.
Ρεκόμπα: "Έτοιμος την άλλη Κυριακή"

"Είχα μιλήσει με τον Λάμπρο για τις υποδοχές άλλων μεγάλων παικτών. Το έχουν ζήσει και άλλοι συμπαίκτες μου που είναι στην Ελλάδα και μου μίλησαν για το θερμό κοινό. Εχω περάσει και εγώ καλές στιγμές και θέλω να ευχαριστήσω αυτό το κόσμο που ήρθε στο αεροδρόμιο και ήταν εκεί παρών και να ζητήσω συγγνώμη που δεν μπόρεσα να τους χαιρετήσω δήλωσε ο μεγάλος Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής, ενώ πρόσθεσε:

"Είχαμε μιλήσει πριν από τρεις μήνες που έκανα διακοπές στην Ελλάδα. Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τον πρόεδρο της ομάδας. Ο Λάμπρος μου είπε ότι ο Πανιώνιος είναι μια οικογένεια και ότι ξανάζησε στον Πανιώνιο την ομορφιά του ποδοσφαίρου. Τότε ξεκίνησαν όλα. Ο πρόεδρος έκανε μια μεγάλη προσπάθεια για να είμαι εγώ εδώ. Η υποδοχή του ήταν πολύ καλή".

Σε ότι έχει να κάνει με την συμμετοχή του Λάμπρου Χούτου, στην μεγαλύτερη μεταγραφή των "κυανέρυθρων", ο Άλβαρο Ρεκόμπα, τόνισε: "Στην προσπάθεια για να έρθω στον Πανιώνιο είχε μεγάλη συμμετοχή και ο Λάμπρος Χούτος. Σίγουρα όλα αυτά ήταν σημαντικά για να πάρω την απόφαση να έρθω στην Ελλάδα και τον Πανιώνιο. Αυτό που έχω να πω είναι ότι θα προσπαθήσω να δώσω ότι καλύτερο έχω μέσα στο γήπεδο. Και είμαι σίγουρος ότι η οικογένεια του Πανιωνίου θα με κάνει να νιώσω πολύ όμορφα που θα παίξω ποδόσφαιρο εδώ".

Όσο για τις φιλοδοξίες του για τη νέα του ομάδα, ο Ουρουγουανός, είπε: "Ελπίζω η απόδοσή μου στο γήπεδο να είναι ό,τι καλύτερο έχω. Θέλω να βοηθήσω έτσι ώστε οι φιλοδοξίες της ομάδας να γίνουν πραγματικότητα. Δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα, γιατί όταν υπόσχεσαι πρέπει να κάνεις πράξη τις υποσχέσεις και στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να δίνεις υποσχέσεις. Αλλά θα προσπαθήσω να δώσω το καλύτερο μέσα στο γήπεδο. Και πρέπει να πω ότι έχουμε πάρει και έναν ακόμη πολύ καλό ποδοσφαιριστή τον Φαμπιάν Εστογιάνοφ. Φυσικά θα χρειαστώ λίγες μέρες για να μπω στον ρυθμό της ομάδας. Και όταν θα είμαι έτοιμος όλα θα πάνε καλά.

Σε 2-3 αγωνιστικές θα είμαι έτοιμος. Αυτή τη Κυριακή δεν θα είμαι στη διάθεση του προπονητη, αλλά πιστεύω ότι την άλλη θα είμαι εντάξει. Πέρυσι είχα μια πολύ καλή σχέση με τον προπονητή μου (σ.σ. της Τορίνο). Ηξερα ότι δεν ήμουν σε καλή κατάσταση, θέλησα να παίξω και αυτό το πλήρωσα στη συνεχεια του πρωταθλήματος. Σίγουρα τα χρόνια που πέρασα στην Ιντερ ήταν σημαντικά. Αλλά πάντα στο ποδόσφαιρο υπάρχει αρχή και τέλος. Τώρα κάνω μια καινούργια αρχή στη ζωή μου"

.

Εστογιάνοφ: "Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο"

Από την πλευρά του, ο Φαμπιάν Εστογιάνοφ στάθηκε ιδιαίτερα στη συμβολή του... Ρεκόμπα, στην μεταγραφή του στον Πανιώνιο, ενώ τόνισε πως θα προσπαθήσει να "ευχαριστηθεί το ποδόσφαιρο και να ευχαριστήσει τον κόσμο". Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ουρουγουανού:

"Χαίρομαι που βρίσκομαι στην Ελλάδα και θα είμαι συμπαίκτης με τον Ρεκόμπα. Η ομάδα πάει καλά τα τελευταία δύο χρόνια και πιστεύω ότι θα πάμε καλά και φέτος. Σίγουρα το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει αναβαθμιστεί πολύ τα τελευταία χρόνια. Πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε μια καλή προσπάθεια μαζί με τον Ρεκόμπα, να ευχαριστηθούμε ποδόσφαιρο και να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο στο γήπεδο που δίνει τα χρήματά του για να μας δει.

Για να πάρω την απόφαση να έρθω στον Πανιώνιο σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο Ρεκόμπα, με τον οποίο έχουμε παίξει μαζί στο παρελθόν και τον ξέρω καλά. Εχω παίξει σε μεγάλες ομάδες και ήρθα εδώ και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Αυτό που θέλω είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να παίξω καλό ποδόσφαιρο για να χαρεί ο κόσμος, να μπορέσω να σκοράρω και να δείξω το πάθος που έχουμε όλοι οι Ουρουγουανοί μέσα στο γήπεδο"

.

Παρελθόν ο Ριμπέιρο

Παρελθόν από τον Πανιώνιο αποτελεί ο Βραζιλιάνος χαφ, Βάγκνερ Ριμπέιρο, ο οποίος στα δύο χρόνια που βρέθηκε στην ομάδα είχε ελάχιστες συμμετοχές. Η λύση του συμβολαίου του ανακοινώθηκε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοινώνει την λύση κοινή συναίνεση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Βάγκνερ Ριμπέιρο. Του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στην καριέρα του".

Φιλική ήττα από τον Αθηναϊκό οι "ρεζέρβες"

Ο Έβαλντ Λίνεν, ήθελε να δώσει χρόνο στους ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον Ηλυσιακό την Κυριακή. Η ομάδα που παρέταξε ο Γερμανός τεχνικός ηττήθηκε με 2-1 από τους "Λόρδους" στο Εθνικό Στάδιο του Βύρωνα. Ο γηπεδούχος Αθηναϊκός ήταν εκείνος που προηγήθηκε μόλις στο 23ο λεπτό έπειτα από λάθος του Κόντη που εκμεταλλεύτηκε ο Σακελλαρίου, ο οποίος με δυνατό σουτ νίκησε τον Μέιλι.

Ο Πανιώνιος κατάφερε να ισοφαρίσει στο 28' με τον Καπετάνο έπειτα από μπαλιά του Σιαλμά, όμως ο Σακελλαρίου και πάλι με όμορφη λόμπα νίκησε εκ νέου τον Μέιλι στο 87' για το 2-1.

Οι συνθέσεις των ομάδων:


Αθηναϊκός: Μπούγλας, Σουπιώνης, Αντωνόπουλος, Μήλιος, Σπυρόπουλος, Μπελέρης, Πολύζος, Καρποντίνης, Σακελλαρίου, Παναγόπουλος, Μπιτίνης. Aγωνίστηκαν ακόμη οι Μπομπόλης, Μπαλαφούτης, Τσίτσας, Κωστής, Κατσογιάννος, Μπουρλούμης, Ρήγας.

Πανιώνιος: Μέιλι, Μπερτέ (46’ Σανταμούρης), Ντρσεκ, Καπετάνος, Κόντης, Ντελούρα, Σιόβας, Λάνγκαμπ, Σιαλμάς (70’ Άντερσον), Τζαβέλλας (46’ Φακίνος), Λουρένσο.


































TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ