ΣΚΩΤΙΑ

Ρέιντζερς: Ανακοίνωσε την πρόσληψη του Φαν Μπρόνκχορστ

Ο Τζιοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ δίνει οδηγίες στο Φέγενορντ - Σαχτάρ το 2017
Ο Τζιοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ δίνει οδηγίες στο Φέγενορντ - Σαχτάρ το 2017 © 2017 PETER DEJONG/AP IMAGES

Η Ρέιντζερς βρήκε τον αντικαταστάτη του Στίβεν Τζέραρντ, με τον Τζοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ να γίνεται ο 17ος προπονητής στην ιστορία της σκωτσέζικης ομάδας.

Ο Στίβεν Τζέραρντ θεώρησε πρόκληση για την καριέρα του να αποδεχτεί την πρόταση της Άστον Βίλα και να επιστρέψει στην Premier League όντας πλέον προπονητής. Η Ρέιντζερς κινήθηκε άμεσα να βρει τον αντικαταστάτη του και τον βρήκε στο πρόσωπο του Τζοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ.

Ο Ολλανδός βρισκόταν σε συζητήσεις με τους ανθρώπους της σκωτσέζικης ομάδας το τελευταίο διάστημα και τελικά οι δύο πλευρές κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία.

Σημειώνεται πως ο Ολλανδός έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα των τζερς ενώ ως προπονητής πανηγύρισε πρωτάθλημα στην Ολλανδία με την Φέγενορντ το 2017 (πρώτο για την ομάδα του Ρότερνταμ μετά το 1999), με την τελευταία του δουλειά να είναι στην Κίνα από όπου και έφυγε πάντως πριν από έναν χρόνο.

"Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στη Ρέιντζερς ως ο νέος προπονητής. Είμαι τυχερός που θα δουλέψω με αυτή την ομάδα, η οποία έχει εμπειρία στο να είναι νικήτρια.

Ανυπομονώ να συνεχίσουμε την δουλειά και είμαι ευγνώμων που μου δίνεται η ευκαιρία να δουλέψω σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Ανυπομονώ επίσης να συναντήσω τους φιλάθλους της ομάδας και να ξεκινήσει μία νέα εποχή" δήλωσε κατά την παρουσίασή του.

TAGS ΣΚΩΤΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ