ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Πλησιάζει στην Γκιμαράες ο Τιγάκο Σίλβα σύμφωνα με τη Record

Ο Τιάγκο Σίλβα στο ματς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στη Super League Interwetten
Ο Τιάγκο Σίλβα στο ματς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στη Super League Interwetten © 2021 : KLODIAN LATO/EUROKINISSI

Σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής "Record", ο Τιάγκο Σίλβα, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, βρίσκεται μία ανάσα από το να υπογράψει στην Γκιμαράες.

Στην Πορτογαλία κάνουν λόγο για επαναπατρισμό του Τιάγκο Σίλβα για λογαριασμό της Γκιμαράες. Όπως αναφέρει συγκεκριμένα, δημοσίευμα της "Record", ο πορτογαλικός σύλλογος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον 28χρονο μέσο του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, ο Σίλβα βρίσκεται από την προηγούμενη εβδομάδα στη χώρα του, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, η παρουσία του στη χώρα ευνόησε ακόμα περισσότερο τις διαπραγματεύσεις, με τις συζητήσεις των δύο πλευρών να βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο.

Την ίδια στιγμή αναφέρεται πως ο Σίλβα αναμένεται εντός των επόμενων ωρών να μείνει και τυπικά ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, μετά από αρκετές διαπραγματεύσεις που είχε με τη διοίκηση των ερυθρολεύκων για να βρεθεί η "χρυσή" τομή και να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Ο έμπειρος Πορτογάλος βρίσκεται στους Πειραιώτες από τον περασμένο Οκτώβριο, έχοντας καταγράψει 21 συμμετοχές με τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδος, ενώ έχει μοιράσει και δύο ασίστ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ