ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Record: "Η Μπενφίκα θέλει να κλείσει τον Σεμέδο εντός της εβδομάδας"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Μπενφίκα σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της Record θέλει να κλείσει τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο, εντός της εβδομάδας.

Το όνομα του Ρούμπεν Σεμέδο συνεχίζει να έχει περίοπτη θέση στις πρώτες σελίδες του πορτογαλικού Τύπου λόγω του ενδιαφέροντος της Μπενφίκα. Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της Δευτέρας (7/9) οι αετοί θέλουν να κλείσουν τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού εντός της εβδομάδας.

"Οι αετοί θέλουν να κλείσουν τον Ρούμπεν Σεμέδο αυτήν την εβδομάδα", αναφέρει χαρακτηριστικά το χτύπημα της πορτογαλικής εφημερίδας. Όπως σας ανέφερε το Sport24.gr στις 3 Σεπτεμβρίου ο Πορτογάλος μπήκε για τα καλά στο… μάτι της ομάδας του Ζόρζε Ζεσούς.

Record: "Η Μπενφίκα θέλει να κλείσει τον Σεμέδο εντός της εβδομάδας"

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο τεχνικός που ανέδειξε τον Σεμέδο στη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας στη διάρκεια της σεζόν 2014-2015 δεν ήταν άλλος από τον νέο προπονητή της ομάδας από τη Λισαβόνα. Εκείνη την περίοδο ο τότε τεχνικός του Ολυμπιακού Μάρκο Σίλβα είχε εισηγηθεί τον δανεισμό του Σεμέδο, τον οποίο υπολόγιζε πέρα από στόπερ και για αμυντικό μέσο, αλλά ο Ζόρζε Ζεσούς είχε αντίθετη άποψη.

Λόγω και κάποιων αγωνιστικών απωλειών εκείνο το διάστημα, έβγαλε από τη φαρέτρα τον 21χρονο τότε Ρούμπεν, ο οποίος δικαίωσε την επιλογή.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ