ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ρεχάγκελ: "Παίζουμε καλά"

Ρεχάγκελ: "Παίζουμε καλά"
Ρεχαγκελ

"Ο αποκλεισμός απο το Παγκόσμιο Κύπελλο μας έκανε πιο δυνατούς" δήλωσε ο Ρεχάγκελ

«Ατομικά λάθη στα προκριματικά ματς του Παγκόσμιου Κυπέλλου μας κόστισαν τη συμμετοχή μας σε αυτό. Ο αποκλεισμός μας έκανε πιο δυνατούς. Αυτή τη στιγμή παίζουμε καλά» είπε ο «Ρεχακλής» εν όψει του καθοριστικού ματς με την Τουρκία για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Τη μνήμη του Ρεχάγκελ, όμως, έχει στοιχειώσει η υποδοχή των εκστασιασμένων Ελλήνων οπαδών το καλοκαίρι του 2004. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την άφιξη μας στην Αθήνα μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Την ημέρα μετά τον τελικό χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν για να μας αποθεώσουν και να γιορτάσουν μαζί μας».

Κυργιάκος: "Μεγάλη ευκαιρία"

Στην παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου δεν μπόρεσε να αντισταθεί και ένας από τους ποδοσφαιριστές που σπάνια πραγματοποιεί δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης. Ο Σωτήρης Κυργιάκος, ο οποίος έχει ήδη μεταφερθεί νοερά στα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας.

«Προφανώς έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη ευκαιρία για να προκριθούμε στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Εξαρτάται από εμάς. Το πεπρωμένο είναι στα χέρια μας. Θέλουμε να προκριθούμε και είμαι σίγουρος ότι θα το πετύχουμε» ανέφερε ο Κυργιάκος, ο οποίος εξήρε την λειτουργία στα μετόπισθεν του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

«Ο Ότο Ρεχάγκελ πιστεύει πολύ στην άμυνα και αυτό είναι το δυνατό μας σημείο. Αγωνιζόμαστε πολύ σφιχτά και δεν αφήνουμε πολύ χώρο στους αντίπαλους μας για να αναπτυχθούν. Θεωρώ ότι η σκληρή δουλειά μας στην άμυνα είναι το κλειδί της επιτυχίας».

"Απεγνωσμένος" ο Αμανατίδης

Ανυπόμονος για την πρόκριση εμφανίστηκε και ο Γιάννης Αμανατίδης, ο οποίος αποκάλυψε ότι είναι…απεγνωσμένος.

«Όλη η προσπάθεια μου εστιάζεται στην πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Θέλω πολύ να συμμετάσχω σε αυτό. Θα είναι το πρώτο μου μεγάλο τουρνουά και θέλω απεγνωσμένα να νιώσω πως είναι».











TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ