ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Στην αποστολή της Πάσος ο Ρέαμπτσιουκ με το βλέμμα στους ερυθρόλευκους

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ με τον Γιούρι Κοβάλεβ σε αναμέτρηση Λευκορωσίας και Μολδαβίας
Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ με τον Γιούρι Κοβάλεβ AP PHOTO/SERGEI GRITS

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ βρίσκεται στην αποστολή της Πάσος για την αναμέτρηση με τη Φαρένσε με το βλέμμα στον Ολυμπιακό. Τι αναφέρουν οι Πορτογάλοι για τη σφήνα της Πόρτο.

Η Πάσος Φερέιρα φιλοξενείται από τη Φαρένσε (27/12, 19:30) για την 11η αγωνιστική της Primeira Liga και στην αποστολή βρίσκεται ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος είναι η πρώτη επιλογή του Ολυμπιακού για το αριστερό αμυντικό άκρο.

Η απόκτηση του 22χρονου Μολδαβού - το SPORT24 σας μετάφερε τα πέντε πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε - αποτελεί επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς.

Η A Bola αναφέρει, άλλωστε, ότι ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ είναι κοντά στη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό. Έτσι καθώς ακόμη δεν έχει φιξαριστεί εντελώς η μεταγραφή είναι φυσιολογικό να βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας για ένα κρίσιμο ματς, ειδικά από τη στιγμή που δεν έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

Δημοσίευμα της O Jogo παράλληλα έκανε λόγο για σφήνα της Πόρτο. Σύμφωνα με το πορτογαλικό ρεπορτάζ οι δράσκοι σκοπεύουν να ασκήσουν την οψιόν επαναγοράς του Μολδαβού για να επιστρέψει στο Ντραγκάο.

Σε κάθε περίπτωση οι επόμενες ώρες θα είναι καθοριστικές για το εάν ο Ρέαμπτσιουκ θα έρθει στην Ελλάδα για να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Γεννήθηκε στο Κισινάου και ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Μπελενένσες, ενώ το 2016 μετακινήθηκε στα αντίστοιχα της Πόρτο.

Το 2019 τον απέκτησε η Πάσος Φερέιρα από τους δράκους, οι οποίοι έχουν αυτή την οψιόν επαναγοράς του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΠΟΡΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ