ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Έρχεται τα μεσάνυχτα στην Ελλάδα ο Ρέαμπτσιουκ

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ με τον Γιούρι Κοβάλεβ σε αναμέτρηση Λευκορωσίας και Μολδαβίας
Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ με τον Γιούρι Κοβάλεβ AP PHOTO/SERGEI GRITS

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ πετάει τα μεσάνυχτα για την Ελλάδα προκειμένου να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, ο οποίος νίκησε την Πόρτο στη μονομαχία για τον παίκτη.

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε νικητής στη μονομαχία με την Πόρτο και κάνει δικό του τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Ο 22χρονος Μολδαβός επέλεξε τους ερυθρόλευκους και πετάει τα μεσάνυχτα με προορισμό την Ελλάδα, όπου θα φτάσει 01:00 τα ξημερώματα Πρωτοχρονιάς. Ο Ρέαμπτσιουκ θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας 4,5 ετών με τους ερυθρόλευκους.

Σύμφωνα με την O'Jogo η Πόρτο έκανε την ύστατη προσπάθεια να πείσει τον Ρέαμπτσιουκ, ωστόσο εκείνος πήρε την απόφαση να πάρει την μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Η Record μάλιστα υποστήριξε ότι ο Πέδρο Μαρτίνς υποσχέθηκε στον 22χρονο Μολδαβό φανέλα βασικού, ώστε να του δείξει πόσο τον υπολογίζει.

Ο πρόεδρος της Πάσος, Πάουλο Μενέσες, με αποκλειστικές δηλώσεις του στο SPORT24 είχε δηλώσει από την Τετάρτη (30/12) ότι ο Ρέαμπτσιουκ θα έπαιρνε την Πέμπτη την τελική του απόφαση. Κάτι που συνέβη και ο παίκτης ετοιμάζεται να ταξιδέψει για τη χώρα μας.

Γεννήθηκε στο Κισινάου και ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Μπελενένσες, ενώ το 2016 μετακινήθηκε στα αντίστοιχα της Πόρτο.

Το 2019 τον απέκτησε η Πάσος Φερέιρα από τους δράκους, οι οποίοι προσπάθησαν να τον επαναποκτήσουν ενεργοποιώντας τη σχετική ρήτρα.

Η επιθυμία, ωστόσο, του παίκτη ήταν να παίξει στον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ