ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρόεδρος Πάσος στο SPORT24: "Ο Ρέαμπτσιουκ θα πάει εκεί που θέλει αυτός"

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ με τον Γιούρι Κοβάλεβ σε αναμέτρηση Λευκορωσίας και Μολδαβίας
Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ με τον Γιούρι Κοβάλεβ AP PHOTO/SERGEI GRITS

Ο πρόεδρος της Πάσος, Πάουλο Μενέσες, μιλά στο SPORT24 και τονίζει ότι ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ θα πάει εκεί που θέλει με την απόφασή του να ανακοινώνεται το αργότερο μέχρι την Πέμπτη.

Το σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και συμπρωταγωνιστές τον Ολυμπιακό, την Πάσος και την Πόρτο βρίσκεται στα τελευταία του επεισόδια. Αυτό τόνισε, μάλιστα, και ο πρόεδρος της Πάσος, Πάουλο Μενέσες, μιλώντας στο SPORT24, τονίζοντας ότι ο 22χρονος Μολδαβός είναι αυτός που αποφασίζει και θα πάει όπου θέλει αυτός.

"Ακόμη δεν έχω κάποια επιβεβαίωση από την πλευρά του παίκτη, πιστεύω ότι μέχρι αύριο το αργότερο θα μάς το ανακοινώσει. Η απόφαση είναι του παίκτη, θα πάει εκεί που θέλει".

Ο Ρέαμπτσιουκ έτσι αναμένεται το αργότερο μέχρι την Πέμπτη (31/12) - τελευταία ημέρα του έτους - να ανακοινώσει την απόφασή του για το πού θέλει να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Μενέσες είχε παραδεχτεί το μεσημέρι της Τετάρτης (30/12) ότι η Πόρτο θέλησε να ενεργοποιήσει την οψιόν επαναγοράς του, αλλά εξήγησε πως για να τον αποκτήσουν οι Δράκοι πρέπει τώρα να συμφωνήσουν με τον παίκτη.

Ο πορτογαλικός ραδιοφωνικός σταθμός, Renascença, έδωσε λίγο αργότερα συνέχεια στις δηλώσεις του Πορτογάλου (στον ίδιο σταθμό) με ρεπορτάζ, στο οποίο ανέφερε ότι ο 22χρονος Μολδαβός έχει ήδη λάβει την απόφασή του.

"Απέρριψε την επιστροφή στο Ντραγκάο. Έτσι είναι ελεύθερος ο δρόμος για την αποχώρησή του με προορισμό την Ελλάδα, σε περίπτωση που επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στις ομάδες και τον παίκτη", αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ.

Η αντίστροφη μέτρηση για τις οριστικές εξελίξεις με τον Ρέαμπτσιουκ έχει ήδη ξεκινήσει.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΡΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ